Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı izleyicisi kazan kaldırdı! Böyle giderse reytingler düşer!

Yargı izleyicisi kazan kaldırdı! Böyle giderse reytingler düşer!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu sezonun en başarılı işi olarak kabul edilen Kanal D dizisi Yargı, sıra dışı ve hızlı ilerleyen hikayesiyle tüm izleyicilerin kalbini kazandı. Dizi her bölümüyle nefesleri kesti yeni tartışmaları beraberine getirdi. Ancak bu hafta Yargı izleyicisi kazan kaldırdı. Sebebi cinayet çözülemedikçe hikayenin sıkıcı hale gelmesi.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Nergis Öztürk gibi çok güçlü isimlerin eşlik ettiği Yargı dizisinde Engin’in katili bir türlü bulunamadı.

Yargı izleyicisi kazan kaldırdı! Böyle giderse reytingler düşer! 10

Geçen hafta tetikçi Niyazi’nin ortaya çıkmasıyla azmettiricinin kim olacağını öğrenmeye çok yaklaştığı için büyük bir heyecana kapılan izleyicinin bu heyecanı kursağında kaldı. Çünkü Niyazi hapse girmektense ölmeyi tercih etti.

İlk bölümlerde İnci’nin katilinin Engin olduğunun hızlı bir şekilde ortaya çıkması Yargı’yı farklı bir dizi haline getirmişti. Hatta dizi katil ortaya çıkmasına rağmen heyecanından bir şey yitirmemişti. Ancak bu kez öyle olmadı. Katil bir türlü ortaya çıkmadı, hikaye sakız gibi uzadı. Durum böyle olunca izleyici de tepkisini dile getirmeye başladı.

Bir izleyici tepkisini “Sıkıcı olmaya başladı artık. Bir cinayet çözülemedi. Savcı avukat oldu, avukat cezaevine girdi. Dizi adından sapmaya başladı. Döndürün Ilgaz’ı savcılığa, Ceylin’i avukatlığa yargı dağıtsınlar. İlk bölümlerdeki heyecan gelsin.Yekta’yı bu kadar ön plana çıkarmaya gerek var mıydı?” sözleriyle dile getirdi.

Yargı izleyicisi kazan kaldırdı! Böyle giderse reytingler düşer! 11

Bir başka izleyici de dizinin aynı düzlemde gitmeye başladığına dikkat çekerek “Artık izlemiyoruz.. Aynı düzlemde gidiyor. Bu kadar hareketli başlayam bir dizi bu kadar sıradanlaşır. Pars ile Ilgaz arasında diyalog yok. Patlama neydi öyle.. Öfff.. İyi ki bir yerli dizi sevelim dedik.” diye yazdı.

Yargı izleyicisi kazan kaldırdı! Böyle giderse reytingler düşer! 12

Bir izleyici ise Yargı’ya dün akşam son şans verdiğini söyledi ve şöyle devam etti: “Bugün sondu son bir şans verdim dedim ki, bugün azmettirici ortaya çıkarsa izlemeye devam edicem maalesef yine bizim Hatay’ımızın künefe peyniri gibi sündükçe sündü. Amma uzadı bu mevzu dahada izlemem.”

Yargı izleyicisi kazan kaldırdı! Böyle giderse reytingler düşer! 13