Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin sosyal medya itirafı dizi senaryosunu aratmayacak türden!..

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin sosyal medya itirafı dizi senaryosunu aratmayacak türden!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da 5 sezondur ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece, geçtiğimiz günlerde sona eren Maske Kimsin Sen? adlı yarışma programının jüri koltuğunda da izleyici karşısına çıkmıştı.

Yarışmada jürilik yapan Eda Ece, “Gerçekten çok severek yaptığım bir işti, çok erken bitti. Yasak Elma dizisine göre orada bambaşka bir Ece olduğumu gösterdim” açıklamasıyla da çok konuşulmuştu.

Ünlü oyuncu bu defa sosyal medya ile ilgili çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Uzun süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşayan Eda Ece, özel hayatı hakkında konuşmayı çok sevmiyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu zaman zaman sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını instagram hesabından paylaşıyor. Çift hakkında bazı zamanlar basında ‘Ayrıldılar’ şeklinde haberler yer alıyor.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin sosyal medya itirafı dizi senaryosunu aratmayacak türden!.. 8

Eda Ece yaptığı açıklamada bu ayrılık haberlerinin neden çıktığına açıklık getirdi. “Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok” şeklinde konuşan Eda Ece, ” Ben sinirlenince Buğrahan’ı takip etmeyi bırakıyorum. Sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum” açıklamasıyla dikkat çekti.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin sosyal medya itirafı dizi senaryosunu aratmayacak türden!.. 9

Eda Ece 6 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikte fotoğrafını en son 14 Şubat Sevgililer Günü’nde paylaştı. Hayranlarının birbirine çok yakıştırdığı ünlü çiftin fotoğrafı kısa sürede bir milyona yakın beğeni ve binlerce yorum aldı.