Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı izleyicisi o kadar tedirgin ki düğün sahnesi bile onları rahatlatamadı!

Yargı izleyicisi o kadar tedirgin ki düğün sahnesi bile onları rahatlatamadı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu kış sezonunun kuşkusuz en başarılı yeni dizisi olan Yargı, pazar akşamı yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finali bölümünden tanıtım geldi. Çok keyifli sahnelerle süslenmiş tanıtımdaki düğün bile iyice gerilen izleyiciyi rahatlatamadı.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı gibi önemli isimler bulunuyor.

Yargı dizisi 29 Mayıs Pazar günü yayınlanacak 34. bölümüyle bu sezona veda edecek. Yargı’nın sezon finali bölümünden ilk fragman geldi. Fragmanda Ceylin ile Ilgaz’ın yeniden barıştığını ve hatta evlendiğini görüyoruz. Normalde bu sahneler Ceylin ve Ilgaz’ın bir araya gelmesini isteyen izleyiciyi çok mutlu etmesi gerekirdi. Ancak bu sahneler bırakın mutluluğu izleyiciyi daha fazla tedirgin etti.

Ceylin ve Ilgaz’ın bir türlü bir araya gelememesinden, tam bir araya gelmişken cinayet olayları yüzünden ayrı düşmesinden çok sıkılan izleyiciler düğün sahnesine aldanmadı. İzleyiciler bu sahnenin bir aldatmaca olduğunu, çifti yine kötü olayların beklediğini düşünüyor.

Bir izleyici tedirginliğini şu sözlerle dile getirdi: “Allah bu kitleyi,bu oyuncuları,bu çifti mumla aratsın size! Şu nefis sahneleri bile tedirginlikle izliyoruz 6 ay sonrası aptallığınız yüzünden güzel anlardan bile tad alamıyoruz.Bölümdeki #IlCey sahnesi fragmandan ibaretse asla affetmeyeceğiz sizi. Ama Çok güzeller be????”

Yargı izleyicisi o kadar tedirgin ki düğün sahnesi bile onları rahatlatamadı! 9

Bir başka izleyici de bu yoruma şöyle karşılık verdi: “Aratacak zaten çoğunluk diziyi bunla bırakır kimsenin Ilgazın ölümünü (oyun bile olsa) izleyeceğini sanmıyorum hele yeni sezonda güçlü rakipler gelirse. Gerilmekten 1 bölümde bile keyif alamayacak insanlar. Umarım 2. sezonda reyting için Ilcey kullanmazsınız”

Yargı izleyicisi o kadar tedirgin ki düğün sahnesi bile onları rahatlatamadı! 10

Bir izleyicide korkudan çiftin güzelliğine bakamadığını söyledi ve “Sonunda kanlı bıçaklı olmasaydı var ya şu an uçuyorduk. Ama bebeklerinin başına ne getirdiler kimbilir. O yüzden aşırı üzülerek izledim. Bir dizide mutlu anın sonunu bilmek ne korkunçmus sevinememek. Kıyamadım güzelliklerine bakmaya” diye yazdı.

Yargı izleyicisi o kadar tedirgin ki düğün sahnesi bile onları rahatlatamadı! 11

Pazar akşamı sezon finali yapacak olan Yaz arası verecek ve muhtemelen ağustos ayında yeniden bir araya gelecek olan dizinin ekibi, ikinci sezon için hazırlıklara başlayacak. İkinci sezonun da Eylül ayında başlaması bekleniyor.