Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ve Teşkilat dizilerinin karşısına sonunda güçlü bir rakip dizi geliyor!

Yargı ve Teşkilat dizilerinin karşısına sonunda güçlü bir rakip dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları hem TRT1 ekranındaki Teşkilat hem de Kanal D’de yayınlanan Yargı dizilerinin büyük bir üstünlüğü var. Her iki dizinin de çok geniş bir hayran kitlesi bulunuyor ve uzun süredir de birincilik için birbirleri ile yarışan yapımlar olarak öne çıkıyor.

Show TV ise bu sezon pazar akşamları Güzel Günler isimli komedi dizisini yayına aldı ve ortalama sayılabilecek reytingler ile dizinin iyi bir süreç geçirdiğini söyleyebiliriz. Genelde pazar akşamları yayınlanan diğer kanallardaki dizilerin ömrü uzun sürmüyordu. Teşkilat ve Yargı dizilerinin çok geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlaması nedeniyle televizyon kanalı yetkilileri pazar akşamlarını riskli buluyor.

Ancak Fox TV, Ego isimli yeni dram dizisini pazar akşamları yayınlamaya karar vererek önemli bir adım attı. Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisini başrolde buluşturan yeni dizi 5 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’daki ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yargı ve Teşkilat dizilerinin karşısına sonunda güçlü bir rakip dizi geliyor! 28

Yargı ve Teşkilat dizilerine de çok güçlü bir rakip gelmiş oldu. Fox TV’nin ortalamanın üzerinde reytingler alması durumunda Ego dizisini başarılı sayacağını da biliyoruz.

Sonuç olarak artık Pazar akşamları reyting rekabeti daha sert olacak ve Ego isimli yeni proje izleyicilerden karşılık bulabilir ise Teşkilat ve Yargı dizilerini izlemeyenleri kendisine çekebilir.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin sette yaşadığı tartışma sonrasında hem sosyal medyada hem de basında çok fazla konuşulmasının diziye nasıl yansıyacağı da şimdiden merak konusu oldu.