Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını ile tepkilerin odağındaki isim Buçe Buse Kahraman’ın tek suçu başarılı performansı!

Yalı Çapkını ile tepkilerin odağındaki isim Buçe Buse Kahraman’ın tek suçu başarılı performansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında Kötü Çocuk isimli sinema filmindeki Neşe karakteri ile setlere adım atan Buçe Buse Kahraman, 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Henüz genç bir yaşta olmasına rağmen, 6 yıllık süreçte birbirinden çok farklı rollerde yer aldı.

Çarpışma, Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu, Baş Belası, Ben Gri ve son olarak da Yalı Çapkını isimli dizilerde rol alan genç oyuncu, 6 yıllık süreçte çok önemli bir mesafe kat etti. Özellikle Yasak Elma dizisindeki Lila karakteri ile popüler bir isim haline gelen Buçe Buse Kahraman, Yalı Çapkını projesiyle ise kariyerinde büyük bir sıçrama yaşıyor.

Ferit’in metresi Pelin karakterinde izlediğimiz Kahraman, oyunculuk yeteneklerini geliştirdiğini de bu projede bir kez daha ortaya koydu. Ancak Yalı Çapkını dizisinin hayranlarının hikayede en sevmediği kişi de yine Pelin karakteri oldu. Buçe Buse Kahraman da bu nedenle sosyal medyada tepkilerin odağına yerleşti.

Yalı Çapkını ile tepkilerin odağındaki isim Buçe Buse Kahraman'ın tek suçu başarılı performansı! 9

Özellikle de senaristlerin Pelin ile Ferit aşkına yönelik sahneler yazması ve Seyran karakterinin de gurursuz bir kadın gibi algılanmaya başlaması nedeniyle tepkiler oyuncuya da sıçradı.

Bir izleyici kızgınlıkla şöyle yazmış: “Oynadığı her dizide esas çiftten fazla öne geçip yüksek reytingli dizileri batıran ve insanları illallah ettiren o torpilli oyuncuya Buçe Buse Kahraman denir.”

Aslında izleyicinin kızgınlıkla yazdığı ve birçok Yalı Çapkını hayranını da onayladığı bu sözler bile genç oyuncunun başarısının bir sonucu olarak ortaya çıkıyor.

Yalı Çapkını ile tepkilerin odağındaki isim Buçe Buse Kahraman'ın tek suçu başarılı performansı! 10

Demek ki, rolün hakkını veren Kahraman izleyiciler üzerinde öyle bir etki bırakıyor ki, sosyal medyada gündem olabiliyor. Bu durum bir oyuncunun rolün duygusunu izleyenlere ne kadar güçlü şekilde aktardığının da bir göstergesi.

Sosyal medya ortamında son günlerde bu ve benzeri birçok eleştiriyi görebilirsiniz. Tüm bu eleştiriler senariste yöneltiliyor olsa da Buçe Buse Kahraman da başarılı performansının karşılığını sosyal medyada linç edilerek ilginç bir şekilde almış oluyor.

Yalı Çapkını ile tepkilerin odağındaki isim Buçe Buse Kahraman'ın tek suçu başarılı performansı! 11