Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı’da Ceylin’in “Bebeğimiz olsun ister misin?” cümlesi izleyiciyi görüş ayrılığına düşürdü!

Yargı’da Ceylin’in “Bebeğimiz olsun ister misin?” cümlesi izleyiciyi görüş ayrılığına düşürdü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı, zaman zaman eleştirilse de pazar akşamları milyonları ekrana kitlemeye devam ediyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Ceylin’in Ilgaz’a söylediği “Bir bebeğimiz olsun ister misin?” cümlesi izleyicilerde görüş ayrılığına neden oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin 27. bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtım yayınlanır yayınlanmaz Ilgaz ve Ceylin çiftinin etiketi olan #IlCey, Twitter’da gündem oldu. Sebebi tanıtımda Ceylin’in Ilgaz’a söylediği cümleydi.

Ceylin Ilgaz’a “Bir bebeğimiz olsun ister misin?” diye soruyordu. Bu soru tüm Yargı izleyicileri arasında büyük heyecan yarattı. Ama aynı zamanda fikir ayrılığına da düşürdü. Kimileri Ilgaz ve Ceylin çiftinin bu bebeğe çok ihtiyacı olduğunu söylerken kimileri de bebeğin kesinlikle çok gereksiz olduğunu öne sürdü.

Bir izleyici tepkisini “Bir yarayı iyileştirmek için çocuk sahibi olunmaz. Ceylin depresyonda. Onun gitmesi gereken yer kadın doğum uzmanı değil, psikolog. Üstüne üstün bu bebek düşerse ne beni ne Ceylin’i sittin sene yerden kaldıramazsınız. #yargı #IlCey neyse hala savcıyız ????” diye yorum yaptı.

Yargı’da Ceylin’in “Bebeğimiz olsun ister misin?” cümlesi izleyiciyi görüş ayrılığına düşürdü! 9

Bir başka izleyici de bebeğin gelmediğini yazdı ve şöyle yorum yaptı: “Bebek gelmiyor tabi ki! Ceylin eksilmekten yoruldum dedi geçen bölüm. Aklına gelen ilk fikre tutunmak istiyor şu an. Zaten Ilgaz da buna şu psikolojide hemen evet demez. Şimdilik Ceylin’in huyuna gidiyor ama buradan güzel bir çocuk muhabbeti çıkartır Sema Hocam.”

Yargı’da Ceylin’in “Bebeğimiz olsun ister misin?” cümlesi izleyiciyi görüş ayrılığına düşürdü! 10

Bir izleyici ise senaryonun devamı için o bebeğin gerektiğini iddia etti ve şöyle yorumunda şöyle yazdı: “Senaryonun devamı için o bebeğin doğmasına ihtiyacımız var.. Hamilelikti, düşük tehlikesiydi, doğum atraksiyonuydu, şapşik bebek bakma sahneleri, bebek kaçırılma adrenalini nerden baksan bi 10-20 bölümlük malzeme çıkıcak bize o yüzden O BEBEK DOĞMALI”

Yargı’da Ceylin’in “Bebeğimiz olsun ister misin?” cümlesi izleyiciyi görüş ayrılığına düşürdü! 11

Yargı dizisinin 27. bölümü 3 Nisan Pazar akşamı saat 20:00’de Kanal D’de.