Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz ve Büşra Develi, Erkek Severse dizisine veda etti!

Alperen Duymaz ve Büşra Develi, Erkek Severse dizisine veda etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz ve Büşra Develi hayranlarının merakla bekledikleri Erkek Severse isimli dizinin ilk sezonunun Bein Connect’de yayınlanması ile birlikte izleyiciler diziyi çok beğendi. 13 bölümlük ilk sezonun elde ettiği başarı herkesi memnun etti.

Romantik hikayesi ile izleyiciyi esir alan dizinin beğeni toplaması üzerine Erkek Severse’nin 2. sezonunun da çekilmesine karar verilmişti. Bu karar hem dizi ekibini hem de izleyicileri çok memnun etti. Gold Film tarafından hazırlanan dizinin ikinci sezonunun çekimleri bir süredir devam ediyordu.

Alperen Duymaz ve Büşra Develi ikilisine Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı’nın eşlik ettiği Erkek Severse dizisinin 2. sezonunun çekimleri bitti. Toplam 26 bölüm olarak planlanan dizinin devamı gelmeyecek.

Alperen Duymaz ve Büşra Develi, Erkek Severse dizisine veda etti! 8

Şimdiye kadar 20 bölümü yayınlanan dizi, 14 Nisan tarihinde Bein Connect platformunda yayınlanacak 26. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek.

Büşra Develi ve Alperen Duymaz ikilisi sosyal medya paylaşımlarıyla dizinin çekimlerinin bittiğini hayranlarına duyurdular.

Romantik hikayelerin en iyi senaristlerinden birisi olarak tarif edilen Aslı Zengin’in kaleminden çıkan dizinin ikinci sezonunun da çok etkileyici olması bekleniyor.

Alperen Duymaz ve Büşra Develi, Erkek Severse dizisine veda etti! 9

Erkek Severse dizisinde ‘Kenan’ karakteriyle izlediğimiz Alperen Duymaz, tam da hayranlarının beklediği gibi bir rolle setlere dönmüş oldu.

Kendi çabası ile kurduğu e ticaret şirketi ile parlayan ‘Kenan Acarsoy’ karakterinin oyuncuya çok yakıştığını düşünen hayranları, Büşra Develi ile de çok iyi bir dizi çifti olduklarını düşünüyor.

Zeynep ve Kenan aşkının da öne çıkması ile birlikte Erkek Severse dizisinin kalan bölümlerinin izleyiciden daha da fazla  ilgi görmesi bekleniyor.