Ana sayfa Sosyal Medya Partner olan Ozan Dolunay ve Ahsen Eroğlu ikilisi izleyiciden tam not aldı!..

Partner olan Ozan Dolunay ve Ahsen Eroğlu ikilisi izleyiciden tam not aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı ‘Dicle’ karakteriyle milyonların sevgilisi olan Ahsen Eroğlu ve en son Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ile birlikte Misafir adlı dizide rol alan Ozan Dolunay’ı bir araya getiren yeni film Merve Kült’ün çekimleri başladı.

O3 Medya tarafından Netflix için çekilen Merve Kült isimli filmin setinden yapılan paylaşımda son dönemin iki parlak oyuncusu Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ı bir arada gören hayranları ikiliyi birbirine çok yakıştırdı.

İkilinin fotoğrafını gören hayranları; ‘Ahsen zaten harika, Ozan da öyle karşılıklı döktürecekler’ ve ‘Çok yakışmışlar’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Partner olan Ozan Dolunay ve Ahsen Eroğlu ikilisi izleyiciden tam not aldı!.. 7

Öte yandan deneyimli oyuncu Ferit Aktuğ da Merve Kült filminin kadrosuna dahil oldu. Ceylan Naz Baycan’ın Merve Kült adlı kitabının uyarlaması olarak izleyiciyle buluşacak olan filmin oyuncu kadrosu bir hayli geniş. Filmde usta aktör Arif Pişkin, Zuhal Olcay, Olgun Toker, Esra Akkaya, Ege Aydan, Mine Tugay ve Ahu Yağtu da rol alıyor.

Halkla İlişkiler Müdürü olan Merve’nin hayatının anlatıldığı hikayede, baygınlıklar sebebiyle hastaneye kaldırılan Merve, panik atak hastası olduğunu öğrenir.

Hastalığını kabul etmemesi, sevgilisinden ayrılması, annesinin laflarından sıkılıp arkadaşlarının yanında kalmaya başlaması ve ardından gelen felaketler silsilesi onu hayat içerisinde farklı noktalara götürür.

Filmin senaryosunu aynı zamanda kitabın da yazarı olan Ceylan Naz Baycan ile yönetmen Cemal Alphan’ın birlikte yazdı.