Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan, senarist eşinden torpil istedi, aldığı yanıt sert oldu!

Yargı’da Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan, senarist eşinden torpil istedi, aldığı yanıt sert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Yargı dizisinin kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Uğur Aslan… Eşi Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide, Eren komiser karakterini canlandıran Uğur Aslan, başarılı performansı ile dikkatleri çekiyor.

Müzisyen kimliği ile de bilinen Uğur Aslan, Afara isimli Kanal D’de başladığı müzik eğlence programıyla da ekranda farklı şekilde de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Uğur Aslan, geçtiğimiz gün Tolgahan Sayışman’ın yapımcısı olduğu ve başrolünde yer aldığı Aynasız Haluk isimli sinema filminin galasına katıldı.

Yaptığı açıklamada Afara’nın bir arabesk müzikali kadar bir insan hikayesi de olduğunu anlatan Uğur Aslan, kendi hayatından hareket ederek bir hikaye oluşturduğunu ve izleyiciden de güzel bir karşılık bulduğunu anlattı.

Afara programına gösterilen ilgiyi beklemediğini ve şaşırdığını anlatan Uğur Aslan, “Bu kadar büyüyeceğini hiç tahmin etmiyordum” diye konuştu.

Yargı'da Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan, senarist eşinden torpil istedi, aldığı yanıt sert oldu! 8

Yargı dizisi ile ilgili soruları da yanıtlayan Uğur Aslan, “Biz de yandık abi, beynimiz yandı. Zekası çok iyi kurulmuş bir iş, çok iyi oyuncuklar, çok iyi reji, çok iyi yapım. Bütün saç ayakları doğru çalışan bir iş, dolayısıyla da iyi bir iş çıkıyor. Merak unsuru çok yüksek olduğundan dolayı da çok fazla konuşuluyor. Ne oldu, ne olacak, nasıl gelişecek? Son bölümde Ceylin’i eli kanlı bir şeklide tutukladım ama, biz de neden tutukladığımızı bilmiyoruz.”

Karısı Sema Ergenekon’un senaryo konusunda kendisine bile torpil yapmadığını ve bir şey söylemediğini belirten Uğur Aslan, “Yemin ediyorum, az yazı istedim, çünkü çok yorulmuştum” diyerek eşinden kendisine daha az sahne yazması ricasında bulunduğunu anlattı.

Yargı'da Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan, senarist eşinden torpil istedi, aldığı yanıt sert oldu! 9

Sema Ergenekon’un kendisine verdiği yanıtı oyuncu şu sözlerle anlattı: “Ben seni mi yazıyorum, ben Eren’i yazıyorum. Bir daha böyle taleplerle gelme dedi. Ben de bir daha gitmedim.”

Karısının Yargı dizisinin üzerine çok titrediğini ve hakkını yememek gerektiğini anlatan Uğur Aslan, Sema Ergenekon’a da çok düşkün olduğunu ve evde eşinin baskın bir karakterinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.