Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk’tan hayranlarına yeni bir sürpriz geliyor!

Melisa Aslı Pamuk’tan hayranlarına yeni bir sürpriz geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, kişisel bakımı konusunda kendisinin çok önem verdiği bir konuyla yakında hayranlarının karşısına çıkacağını söyledi.

Hayaller ve Hayatlar isimli Bein Connect dizisinde Setenay karakteriyle yer alan Melisa Aslı Pamuk, ilk sezon çekimlerinin tamamlandığını ve 1 haftalık ara verdiklerini anlattı. Dizinin ikinci sezon çekimlerine de yakında başlayacaklarını anlatan oyuncu, sette çok yorulduğunu da kabul etti.

Dinlenme sürecindeyken cilt ve saç bakımı konusunda çalışmalar yaptığını anlatan oyuncu, ayrıca hayranlarına kendisinin çok önem verdiği bir konuda bazı duyurular yapacağını söyledi. Kendi markasını çıkarmaya hazırlandığı anlaşılan Melisa Aslı Pamuk, ismini markalaştırma çabasının içine girecek.

Son 10 yıldır hep çalıştığını anlatan oyuncu, yeni sürprizi ile ticaret hayatına da atılacak gibi gözüküyor. Oyuncunun bu konuda başarılı olup olmayacağı da merakla bekleniyor.

Mustafa Mert Koç ile aşkıyla da gündemde olan Melisa Aslı Pamuk, çok yoğun bir dönem geçirdiklerini anlattı. İş ve özel hayatın kendisi için farklı olduğunu ve işini eve taşımadığını anlatan oyuncu, sevgilisi ile projeler konusunda fikir alışverişi yaptıklarını da söyledi.

Son dönemde çok çalıştığını anlatan oyuncu, tatil özlemi içinde olduğunu da sözlerine ekledi.