Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da Pars’ın aşk hayatı konusunda izleyici üçe ayrıldı!

Yargı’da Pars’ın aşk hayatı konusunda izleyici üçe ayrıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan bölümüyle nefesleri kesen Yargı dizisinin en sevilen karakterlerinden biri de Savcı Pars Seçkin. Hikayenin en etkileyici karakterlerinden biri olan Pars’ın aşk hayatındaki gelişmeler izleyicinin üçe bölünmesine neden oldu.

Mehmet Yılmaz Ak’ın müthiş oyunculuğu sayesinde Yargı izleyicisinin kalbinde taht kuran ve kendine özel bir hayran kitlesi yaratan Pars, işine ve adalete çok sadık, dürüst, sert görüntüsünün altında yumuşacak bir kalp taşıyan ama aynı zamanda yalnız bir karakter.

Yargı’nın ilk bölümlerinde Ceylin’e olan ilgisi izleyicinin gözünden kaçmamıştı. Ancak Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin, Kaan Urgancıoğlu’nun hayat verdiği Ilgaz’la evlenince Pars da kaderine razı olmuş ve bu çifti kabul etmişti.

Yargı’da Pars’ın aşk hayatı konusunda izleyici üçe ayrıldı! 9

Ancak Nergis Öztürk’ün canlandırdığı Seda karakterinin diziye girmesiyle Pars’ın hayatında bir takım değişiklikler meydana geldi. Avukat Seda’nın Pars’a olan ilgisi açık. Dolayısıyla izleyici, her ikisi de çok hırslı olan bu iki karakteri birbirine çok yakıştırıyor ve aralarında bir şeyler olmasını istiyor.

Şükran Ovalı’nın geçen haftaki bölümle Yargı’ya girmesi ise dengelerin oynamasına neden oldu. Şükran Ovalı Yargı’ya Savcı Derya karakteriyle girdi. Sosyal medya hesabında dizi yorumları yapan Deniz Tural da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Pars ve Derya arasındaki yakınlaşmaya dikkat çekti ve yeni bir aşkın sinyallerinin geldiğini belirtti.

Bu durum izleyiciyi üçe böldü. İzlecilerin bir kısmı Pars’ı Seda’yla çok yakıştırıyor ve güzel bir ikili olacaklarına inanıyor. Bir başka kısım izleyici de Derya’nın Pars’ın hayatına gireceğini düşünüyor. Üçüncü grup izleyici ise Pars’ın işine aşık olduğunu ve hayatında bir kadına yer olmadığını belirtiyor.

Yargı izleyicisinin Pars’ın aşk hayatıyla ilgili yaptığı yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yargı’da Pars’ın aşk hayatı konusunda izleyici üçe ayrıldı! 10 Yargı’da Pars’ın aşk hayatı konusunda izleyici üçe ayrıldı! 11