Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da sinirleri bozan iki karakter var! İzleyici bu karakterlere iyice kızmaya başladı!

Yargı’da sinirleri bozan iki karakter var! İzleyici bu karakterlere iyice kızmaya başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi ekranlarda fırtına estirmeye devam ediyor. Pazar akşamları Kanal D ekranından izleyiciyle buluşan dizideki çok önemli iki karakter izleyiciyi iyice kızdırmaya başladı.

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan Yargı dizisi her bölümüyle tartışma yaratıyor. Dizinin izleyicileri sosyal medyada yaptıkları yorumlarla çok ilginç tespitlerde bulunuyor. İzleyici yorumları son dönemde iki karakter üzerine yoğunlaşıyor.

Bu iki karakter Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin ve Hüseyin Avni Danyal’ın hayat verdiği komiser Metin. İzleyiciler yaptıkları yorumlarda bu iki karakterin artık kendilerini iyice kızdırmaya başladığını dile getiriyor.

Yargı’da sinirleri bozan iki karakter var! İzleyici bu karakterlere iyice kızmaya başladı! 9

İzleyicinin Ceylin’e kızmasının en önemli nedeni her şeye burnunu sokması. Aslında bir avukat olan Ceylin’in sınırlarını aşarak bir polis gibi suçluları takip etmesine artık çok kızmaya başlayan izleyici tepkisini dile getiriyor.

Ceylin, hem Engin hastaneden kaçtığında hem de Niyazi’nin suçu ortaya çıktığında bu işi polise bırakmak yerine onları dedektif gibi takip etmişti. Her ikisinin sonucunda da takip ettiği kişiler ölmüş, olay daha da sarpa sarmıştı.

İzleyicilerin Metin’e sinirlenmesinin sebebi ise suçlu olduğu halde sert davranması ve işleri daha da zorlaştırması. Metin’in, Ceylin’in babasının cinayetini örtbas eden bir kişi olduğuna dikkat çekerek Ceylin’e kötü davranamayacağını belirtiyor. İzleyici Metin’e hem suçlu hem de güçlü olduğu için çok kızdıklarını dile getiriyor.

İzleyicilerin Ceylin ve Metin’le ilgili yorumalarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yargı’da sinirleri bozan iki karakter var! İzleyici bu karakterlere iyice kızmaya başladı! 10 Yargı’da sinirleri bozan iki karakter var! İzleyici bu karakterlere iyice kızmaya başladı! 11