Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Burak Deniz 31 yaşına bastı, sosyal medyada paylaşım üzerine paylaşım yaptı!..

Ünlü oyuncu Burak Deniz 31 yaşına bastı, sosyal medyada paylaşım üzerine paylaşım yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan ve başrolünü Alina Boz ile paylaştığı Maraşlı dizisinde Celal Kün (Mehmet İnce) karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan Burak Deniz son yıllarda, canlandırığı rollerdeki performansıyla dizi sektörünün aranan isimleri arasında yer alıyor.

17 Şubat 1991’de İstanbul’da doğan oyuncu 31 yaşına bastı. Pek çok arkadaşı sosyal medyadan oyuncunun doğum gününü kutlayan mesajlar paylaştı. Bu mesajları kendi sayfasına taşıyan Burak Deniz İzmit’te büyüdü. İzmit 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunun ardından Gazi Lisesini bitirdi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sanat Tarihi okudu.

Lise yıllarındayken gittiği bir oyunculuk atölyesinde İstanbul’daki bir cast direktörü Gökçe Doruk Erten tarafından keşfedilmesiyle oyunculuğa adım atan ünlü oyuncu ekranlarda ilk kez 2011 yılında Kolej Günlüğü adlı dizide canlandırdığı ‘Onur’ karakteriyle yer aldı.

Ünlü oyuncu Burak Deniz 31 yaşına bastı, sosyal medyada paylaşım üzerine paylaşım yaptı!.. 10

Son dönemde projeden projeye koşan ünlü oyuncu yaz aylarında Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisinde rol aldı. Hemen akabinde Serenay Sarıkaya ile birlikte rol aldığı Şahmeran dizisinin çekimlerini bitirdi.

Ünlü oyuncu Burak Deniz 31 yaşına bastı, sosyal medyada paylaşım üzerine paylaşım yaptı!.. 11

Oyuncu en son Dilan Çiçek Deniz ile baş rolü paylaştığı yine Netflix için çekilen Gidenler adlı filmin çekimlerini tamamladı. Burak Deniz’in arkadaşlarının sosyal medyada yaptığı eğlenceli doğum günü paylaşımları dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Burak Deniz 31 yaşına bastı, sosyal medyada paylaşım üzerine paylaşım yaptı!.. 12

Burak Deniz’in rol aldığı Ferzan Özpetek imzalı 8 bölümden oluşan Cahil Periler dizisi  13 Nisan’da Disney Plus ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Netflix için çekilen Sahmeran’ın ise yayın tarihi henüz belli değil.

Ünlü oyuncu Burak Deniz 31 yaşına bastı, sosyal medyada paylaşım üzerine paylaşım yaptı!.. 13