Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da Şükran Ovalı izleyici karşısına çıktı! Sosyal medyada Savcı Derya rüzgarı esti!..

Yargı’da Şükran Ovalı izleyici karşısına çıktı! Sosyal medyada Savcı Derya rüzgarı esti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Şükran Ovalı’nın Kanal D dizisi Yargı’nın kadrosuna katılması izleyiciye sürpriz oldu. Ay Yapım imzalı dizide oyuncunun nasıl bir karaktere hayat vereceği merakla bekleniyordu.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu Şükran Ovalı, Yargı’nın dün akşam yayınlanan bölümünde ilk kez izleyici karşısına çıktı. Dizide ‘Savcı Derya’ karakterine hayat veren oyuncuyu ekranda gören oyuncu arkadaşları ve hayranları sosyal medyada çok sayıda paylaşımda bulundu.

Sezon başından bu yana etkileyici hikayesi ve ters köşeleriyle çok konuşulan Yargı dizisine Şükran Ovalı’nın yeni bir soluk getireceği yapılan paylaşımlardan da anlaşılıyor.

Yargı'da Şükran Ovalı izleyici karşısına çıktı! Sosyal medyada Savcı Derya rüzgarı esti!.. 10

Hayranları oyuncuyu rolüne çok yakıştırdı.  Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal ve Mehmet Yılmaz Ak gibi önemli isimlerin rol aldığı dizinin, kadrosuna Şükran Ovalıyı da dahil etmesi gelecek bölümlerinin daha da heyecanlı olacağını gösteriyor.

Yargı'da Şükran Ovalı izleyici karşısına çıktı! Sosyal medyada Savcı Derya rüzgarı esti!.. 11

Şükran Ovalı’nın hayranları dün akşam ekran başına toplandı. Ovalı’nın oyuncu arkadaşları da diziyi kaçırmadı. Sadakatsiz dizisinde ‘Gönül’ karakterini canlandıran Gözde Seda Altuner instagram hesabından yaptığı paylaşımla arkadaşını tebrik etti.

Yargı'da Şükran Ovalı izleyici karşısına çıktı! Sosyal medyada Savcı Derya rüzgarı esti!.. 12

Öte yandan pek çok hayranı Yargı dizisindeki karakterinin fotoğrafını paylaşarak Şükran Ovalı’yı tebrik etti. Oyuncu bu paylaşımları kendi sosyal medya hesabında da yayınladı. Şükran Ovalı, geniş bir kesim tarafından ‘Savcı Derya’  rolüne çok yakıştırıldı.

Yargı'da Şükran Ovalı izleyici karşısına çıktı! Sosyal medyada Savcı Derya rüzgarı esti!.. 13

İlerleyen bölümlerde Şükran Ovalı’nın canlandırdığı karakterin hikayenin seyrini nasıl değiştireceği merakla bekleniyor.