Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecanla beklenen Süslü Korkuluk dizisinde işler sarpa sardı! İddiaya göre sorun bütçe!

Heyecanla beklenen Süslü Korkuluk dizisinde işler sarpa sardı! İddiaya göre sorun bütçe!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk dizisinde işler fena halde sarpa sarmış gibi görünüyor. Ortalıkta dolaşan iddialar dizinin ekrana gelmesinde en büyük sorunun yüksek bütçesi olduğuna işaret ediyor.

OGM Pictures tarafından çekilecek Süslü Korkuluk dizisi, Çağatay Ulusoy’un senaryoyu beğenip de kabul etmesiyle hareket kazanmıştı. Dizinin ilk tanıtımı 2022’nin ilk günü yayınlanacağı TV8’de ekrana gelmiş ancak diziden bir daha ses seda çıkmamıştı.

Sonradan ortaya çıkan bilgilere göre OGM Pictures’ın patronu ve TV8 arasında anlaşmazlık çıkmış ve dizinin bu kanalda yayınlanmasından vazgeçilmişti. Yine bu bilgilere göre yapım şirketi dizinin ekrana gelmesi için dijital platformlarla görüşmeye başlamıştı.

Heyecanla beklenen Süslü Korkuluk dizisinde işler sarpa sardı! İddiaya göre sorun bütçe! 7

Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Bu iddialara göre dizide işler iyice sarpa sardı. Bunun sebebi ise oyuncuların istediği çok yüksek ücretler. Özellikle Çağatay Ulusoy’un bu dizide kaşesini çok yüksek tuttuğu, altına inmek istemediği belirtiliyor. Dizinin ekibindeki diğer üyeler de bir hayli yüksek ücret talep ediyor.

İddialara göre durum böyle olunca dizinin bütçesi o kadar çok büyüdü ki elde etmesi gereken başarı için de çıta iyice yükseldi. Bu durum da hem kanal hem de yapım şirketini büyük zora soktu. Gelen bilgilere göre yapım şirketi Çağatay Ulusoy’un istediği ücreti düşürmeye çalışıyor. Eğer bütçe düşürülmezse dizinin çekilmesinin bir hayli zor olacağı belirtiliyor.

Süslü Korkuluk için kısa süre önce ortaya atılan bir iddia, dizinin Disney Plus’ta yayınlanacağı yönündeydi. İddiaya göre ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus, Süslü Korkuluk dizisinin yayın haklarını satın aldı. Ancak bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.