Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın Barış’ı Deniz Can Aktaş’ın yeni projesi belli oldu!

Menajerimi Ara’nın Barış’ı Deniz Can Aktaş’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının son dönemde dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncularından Deniz Can Aktay, en son rol aldığı Menajerimi Ara dizisinden sonra setlerden bir süreliğine uzaklaşmıştı. Yakışıklı oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Barış karakteriyle çok sevilen ve dizide sevgilisi Dicle’yi canlandıran Ahsen Türkoğlu ile çok iyi bir ikili olan Deniz Can Aktaş dizilere bir süre ara vermişti. Yakışıklı oyuncu Menajerimi Ara sona erdikten sonra bu kez tercihini filmden yana kullanmıştı.

Aktaş, gerçek bir hayat hikayesini anlatan Bandırma Füze Kulübü isimli film için kamera karşısına geçmişti. Filmde başrolü Alina Boz’la paylaşan Deniz Can Aktaş, çekimler için uzun süredir Bandırma’daydı.

Menajerimi Ara’nın Barışı Deniz Can Aktaş’ın yeni projesi belli oldu! 30

Deniz Can Aktaş nihayet yeniden dizilere geri dönüyor. Aktaş’ın Kasaba Doktoru isimli yeni dizide rol alacağı ve Hazal Subaşı ile partner olacağı öğrenildi. Yakışıklı oyuncunun hayranları da bu habere çok sevindi.

Güney Kore dizisi Dr. Romantic uyarlaması olan Kasaba Doktoru için ARC Film tarafından çalışmalara başlandı. Başrolünde en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakteriyle izlediğimiz Ozan Akbaba’nın yer alacağı Kasaba Doktoru, TRT 1’de yayınlanacak. Dizi Türkiye’deki doktorların yaşadığı sorunlara dikkat çekecek.

Büyük bir hastanede başlayan öykü, başrol karakterinin travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolması ve sonrasında bir kasabada küçük bir hastanede yeniden işine sarılmasıyla devam ediyor.