Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı’da tansiyon iyice yükseliyor! Ceylin’le ilgili karar geliyor!

Yargı’da tansiyon iyice yükseliyor! Ceylin’le ilgili karar geliyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin her hafta nefes kesen dizisi Yargı yine izleyicilerin yüreklerini sıkıştıracak bir bölümle geliyor. Yeni bölümde Ceylin’le ilgili karar açıklanıyor.

Yargı dizisinde heyecan yine doruğa çıktı. Son bölümlerinde konu uzatıldığı için izleyicinin isyan etmeye başladığı Yargı dizisi yine nefesleri kesecek. Yargı dizisinin 22. bölümünde nihayet Ceylin’in Engin’i öldürdüğü iddasıyla açılan davada karar açıklanacak.

Kanal D’nin bu sezon en iyi işi olan Yargı’da hikaye çok hızlı başlamıştı. Normalde yavaş giden hikayelere alışık izleyici bu yüzden Yargı’yı çok sevmişti. Ancak ilerleyen bölümlerde hikaye biraz uzamaya başlayınca izleyici isyan etmişti.

İzleyicinin isyanı mı etkili oldu bilemeyiz bu hafta Yargı müthiş bir tanıtımla izleyicinin karşısına çıktı. Yargı’nın tanıtımında herkesi mahkeme salonunda görüyoruz. İzleyici de artık gerçeklerin ortaya çıkmasını umut ediyor.

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan ve sezon başından bu yana pazar gecesi reytinglerinde zirvedeki Teşkilat’ın en azılı rakibi olan Yargı dizisi son günlerde bir hayli eleştiri yağmuruna tutulmuştu. İzleyici Ceylin’in fevri hareketlerine artık çok sinirlenirken Engin’in cinayeti davasında bir türlü ilerlenememesine çok sinirlenmişti.

Hatta öyle ki bazı izleyiciler diziyi bırakmış, kimileri de böyle giderse izlemeyi bırakacağını söylemişti. Oysa ilk bölümlerde İnci’nin katilinin Engin olduğunun hızlı bir şekilde ortaya çıkması Yargı’yı farklı bir dizi haline getirmişti. Hatta dizi katil ortaya çıkmasına rağmen heyecanından bir şey yitirmemişti.