Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz’den sevgilisi Yiğit Kirazcı’ya destek geldi!

Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz’den sevgilisi Yiğit Kirazcı’ya destek geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Vatanım Sensin’ dizisiyle adını duyuran Pınar Deniz, kısa bir sürede ekrandaki rüştünü de ispatladı.Kanal D’de yayınlanan ‘Yargı’ dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Pınar Deniz oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de son dönemin adından söz ettiren kadın oyuncularından.

Yaz aylarıda oyuncu Yiğit Kirazcı ile yaşadığı sürpriz aşkla da gündeme gelen Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu’yla baş rolü paylaştığı ‘Yargı’ dizisindeki performansıyla da izleyiciden tam not aldı.

Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz'den sevgilisi Yiğit Kirazcı'ya destek geldi! 6

Instagram’da  1.4 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu sık sık makyajsız ve doğal güzelliğini gözler önüne serdiği paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor. En son, dizi setinden karavanın önünde fotoğrafını paylaşan Pınar Deniz’in fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Öte yandan, Pınar Deniz’in sevgilisi Yiğit Kirazcı’nın rol aldığı ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ adlı dizi de dün akşam Fox TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Güzel oyuncu, dizide kendisi gibi bir avukatı canlandıran erkek arkadaşına instagram paylaşımıyla destek verdi.

Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz'den sevgilisi Yiğit Kirazcı'ya destek geldi! 7