Ana sayfa Sosyal Medya ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisi hangi diziyle çakışınca izleyici isyan etti?

‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisi hangi diziyle çakışınca izleyici isyan etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin, yeni sezonun iddialı yapımlarından olan ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ isimli dizisi dün akşam ekran yolculuğuna başladı. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’nin baş rollerinde yer aldığı dizi daha ilk bölümüyle büyük ilgi gördü.

Dizinin, salı akşamları yayınlanması ise bir kısım izleyiciyi isyan ettirdi. TRT’nin iddialı yapımı ‘Masumlar Apartmanı’ ile aynı gün yayınlanan dizi ‘Masumlar Apartmanı’nın 2. sezonunu merakla bekleyen izleyiciyi üzdü.

‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisi hangi diziyle çakışınca izleyici isyan etti? 7

Gökçe Bahadır, instagram hesabından dizinin afişini paylaştı, fotoğrafın altına izleyicilerden, ‘Başka gün mü yoktu, maalesef izleyemeyeceğim Masumlar’a başlamıştık’ tarzında yorumlar yapıldı.

‘The Split’ dizisinden uyarlanan ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ bir ailenin üyelerinin arasında yaşanan olaylara dikkat çekiyor. Dizinin kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk’ın da aralarında bulunduğu pek çok önemli isim yer alıyor.