Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Pelin Akil isyan etti; Sürekli bakıcı değiştiren anneleri anlıyorum!..

Ünlü oyuncu Pelin Akil isyan etti; Sürekli bakıcı değiştiren anneleri anlıyorum!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’de yayınlanan ‘Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Pelin Akil, 5 yıl önce meslektaşı Anıl Altan ile hayatını birleştirdi. Çiftin iki yıl önce de ikiz çocukları dünyaya geldi. Sosyal medyada da sürekli çocuklarıyla eğlenceli görüntülerini paylaşan çift, ikiz kızları Alin ve Lina’ya kendileri bakıyor.

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre, Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülenen ünlü oyuncu,  basın mensuplarına  bakıcı sorunundan dert yandı. Pelin Akil, çocuklarına kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan’ın baktığını söyledi.

Ünlü oyuncu Pelin Akil isyan etti; Sürekli bakıcı değiştiren anneleri anlıyorum!.. 7

İkizlerinin bakıcıları olmadığını belirten Akil, “Sadece oyun ablamız var. Gerçekten herkese güvenmek çok zor. İyi birisini bulmak bu zamanda kolay değil… Ne haberler duyuyoruz sizler biliyorsunuz. Şiddet içeren görüntülere şahit oluyoruz. Zaten birkaç ünlü de bundan dolayı şikayetçi olmuştu” dedi.

“Sürekli bakıcı değiştiren anneleri çok iyi anlıyorum” diyen Akil, “Vaktimiz olduğu sürece biz kendimiz bakıyoruz. Her anımızı onlarla geçirmeye gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.