Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den Yiğit Kirazcı açıklaması geldi!

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den Yiğit Kirazcı açıklaması geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi sezonun en başarılı yapımları arasında yer almayı sürdürüyor. Dizinin başrolünü Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ile paylaşıyor.

Bu günlerde Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran ve çok başarılı perferman sergileyen Pınar Deniz, partneri Kaan Urgancıoğlu ile de çok iyi anlaşıyor.  Pınar Deniz, geçtiğimiz ay biten ilişkisinin ardından sessizliğini bozdu ve merak edilenleri anlattı.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı açıklaması geldi! 7

Oyuncu, “Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabi. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor.” dedi.

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Aşkın Kıyameti adlı filminin çekimlerinde birlikte rol aldıktan sonra setteki arkadaşlıklarını sürpriz bir şekilde aşka dönüştüren Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı, geçtiğimiz ay ayrılık kararı almıştı.

Oysa ki bir arada el ele çok mutlu görünüyorlardı. Hatta dizi setleri nedeniyle normal zamanlarda pek bir araya pek gelemeyen çiftin fedakar davranışları da hayranları tarafından büyük takdir toplamıştı.