Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Arslan, Afara programında senarist eşi Sema Ergenekon’a sözleriyle dikkat çekti!

Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Arslan, Afara programında senarist eşi Sema Ergenekon’a sözleriyle dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Yargı ile ekranlara geliyor Uğur Aslan. Dizinin çok sevilen isimlerinden Komiser Eren’e hayat veriyor. Ayrıca Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’un da 22 yıllık hayat arkadaşı.

Mutlu evlilikleri ile dikkat çeken çiftin 3 çocukları var. Pek çok başarılı diziye imza atan Sema Ergenekon, özellikle son dizisi Yargı ile de son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi. Dizinin tahminlerin ötesine geçen hikayesi ile büyük beğeni topluyor.

Rol aldığı her projedeki başarılı performansı ile çok sevilen Oyuncu Uğur Aslan’ın aynı zamanda bir müzik aşığı olduğunu bilmeyen de kalmadı neredeyse. Aslan, katıldığı programlarda şarkılar da söylüyordu. Bu yönüyle de beğeni toplayan oyuncu, bu kez birbirinden güzel şarkıların, keyifli sohbetlerin ve ünlü isimlerin yer aldığı bir programla ekranlara gelmeye başladı.

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Arslan, Afara programında senarist eşi Sema Ergenekon'a sözleriyle dikkat çekti! 8

Yapımcılığını Poll Production’ın üstlendiği Afara isimli şov programı, Cuma akşamları yayınlanıyor. İlk bölümü 15 Nisan akşamı yayınlanan programa, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ünlü olan ve şimdilerde sahne şovlarıyla dikkat çeken Yasemin Sakallıoğlu’nun yanı sıra Anadolu Rock müziğin güçlü yorumcusu Haluk Levent ve başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman yer aldı.

Programın stüdyodaki izleyicileri arasında ise Uğur Arslan’ın eşi Sema Ergenekon da vardı. Programa kahverengi bir bavulla çıkan Uğur Aslan, önce ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın Yolcu türküsünü yorumladı.

Daha sonra kahverengi bavulla ilgili hikayesini anlattı Uğur Aslan. Eşi Sema Ergenekon’un kendisine yaptığı sürprizi de aktaran oyuncu, “Bavula bugün son hasatlardan birini koydum. Onu da benim karım, gülüm sağ olsun yapmış. Bir çift cizlavet alıp içine de bir gül kondurmuş. Şimdi hepinizin huzurunda açmak istiyorum bunu” dedi.

Çocukluğuna, geçmişine atıftı bulunan bu önemli hediyeyi anlatırken, Uğur Aslan’ın eşi Sema Ergenekon’a bakışı ise dikkatleri çekti. 22 yıllık eşine aşkla bakışları kameraya yansırken, bu anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Arslan, Afara programında senarist eşi Sema Ergenekon'a sözleriyle dikkat çekti! 9

Programın ilerleyen dakikalarında Uğur Aslan, stüdyodaki konuklarına demli çaylar ikram etti. Beğeni toplayan programda enerjisi ve esprileriyle stüdyoyu kahkahaya boğan Yasemin Sakallıoğlu, gecede “Hasretinle Yandı Gönlüm” şarkısını söyledi.

Haluk Levent ise canlı performanslarının yanı sıra sohbeti ve samimi tavırlarıyla da yine kendisine hayran bıraktı. Tolgahan Sayışman da programa renk katan sohbetiyle ekrandaydı.

Uğur Aslan, Afara programının ilk bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı…