Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli’nin oynayacağı Disney Plus dizisinin kadrosuna müthiş bir isim daha katıldı!

Aras Bulut İynemli’nin oynayacağı Disney Plus dizisinin kadrosuna müthiş bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın Türkiye yayınının başlamasına kısa bir süre kala yeni projeler de şekilleniyor. Dijital platformun 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacağı biliniyor. Platformun Türkiye pazarına giriş yapmasının ardından ilk konuşulan projesi de Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer alacağı Atatürk dizisi olmuştu.

Türkiye yayını öncesinde güzel bir jestle ülkeye giriş yapan Disney Plus’ın bu özel projesiyle ilgili gelişmeler gündeme gelmeye başladı. Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandıracağı dizide dünyaca ünlü bir oyuncunun da rol alacağı konuşulmuştu. Hatta bu ismin Harry Potter ile ünlenen Emma Watson olduğu da gündeme gelmişti.

Aras Bulut İynemli'nin oynayacağı Disney Plus dizisinin kadrosuna müthiş bir isim daha katıldı! 9

Bu arada dizinin yerli oyuncularıyla ilgili bilgiler de gün ışığına çıkıyor. Her projesindeki başarılı oyunculuğu ile çok sevilen, beğeni toplayan bir başka isim de açıklandı. Buna göre Atatürk isimli özel projenin oyuncularından bir diğeri de Songül Öden olacak.

Aras Bulut İynemli'nin oynayacağı Disney Plus dizisinin kadrosuna müthiş bir isim daha katıldı! 10

Şu sıralar Show TV’de ekrana gelen Oğlum ve Netflix’te yayınlanan Uysallar dizisiyle gündemde olan Songül Öden’in, Atatürk dizisinde çok özel bir tarihi şahsiyete hayat vereceği de ortaya çıktı. Öden’in, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı canlandıracağı öğrenildi.

Aras Bulut İynemli'nin oynayacağı Disney Plus dizisinin kadrosuna müthiş bir isim daha katıldı! 11

Aras Bulut İynemli ile birlikte başrollerde yer alacak olan Songül Öden’in, Ulu Önder’in annesine hayat verecek olması şimdiden izleyici için güzel bir sürpriz oldu. Öden’in kariyerinde çok özel bir yere sahip olacak olan bu dizi ve rolle ilgili olarak heyecan dorukta.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıldönümünde Disney Plus’ta yayınlanacak olan Atatürk dizisinin kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkarken, diziyle ilgili yoğun ön hazırlıklar da sürmekte.