Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan yeni programıyla çok yakında Kanal D’de!

Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan yeni programıyla çok yakında Kanal D’de!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin pazar akşamları ekranlara gelen başarılı dizisi Yargı’da Eren komiseri canlandıran başarılı oyuncu Uğur Aslan çok yakında yepyeni programıyla Kanal D ekranında olacak. Hayranları bu haberle çok mutlu olurken Uğur Aslan’dan ilk bölüm için büyük bir beklentileri de var.

Uğur Aslan’ın canlandırdığı komiser Eren, Yargı dizisinin en sevilen karakterlerinden biri. Karakterini çok doğal bir şekilde başarıyla canlandıran Aslan da Yargı sayesinde kariyerinde büyük bir adım attı. Oyunculuktaki yeteneğinin yanı sıra doğallığı ve mütevaziliğiyle de dikkat çeken başarılı oyuncu hayranlarının karşısına bambaşka bir şekilde çıkmaya hazırlanıyor.

Başarılı oyuncu, bir süredir sahnelerde sergilediği Afara isimli gösterisini ekrana taşıyor. Uğur Aslan’ın sunacağı Afara isimli eğlence programı çok yakında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak. Uğur Aslan bu programda hem şarkılar seslendirecek hem de ünlü konuklarını ağırlayacak.

Uğur Aslan’ın hayranları bu habere çok sevindi. Hayranları sevinçlerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımla dile getirirken ilk bölüm için beklentilerini de belirtti. Hayranlarının Uğur Aslan’ın Afara isimli programından en büyük beklentisi ilk bölümde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu ağırlaması.

Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan yeni programıyla çok yakında Kanal D’de! 9 Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan yeni programıyla çok yakında Kanal D’de! 10 Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan yeni programıyla çok yakında Kanal D’de! 11

Öte yandan sesinin güzelliğiyle bilinen ve daha önce katıldığı programlarda şarkılar seslendiren Uğur Aslan, bir müzik albümü çıkarmaya hazırlanıyor. Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı ile bir süre önce bir araya gelen Aslan, konser menajerlik, ve albüm sözleşmelerine imza atmıştı. Başarılı oyuncu, Bir Arabesk Müzikali Afara isimli gösterisini de şubat ayı boyunca İstanbul’un yanı sıra Kayseri, Konya, Bursa, Eskişehir, Mersin ve Adana’da sahnelemişti.

Uğur Aslan, birkaç ay önce katıldığı Şarkılar Bizi Söyler müzik programında söylediği türkülerle izleyicilerin gönüllerini mest etmişti. Üniversite zamanında aktif olarak sahnede müzik söyleyen başarılı oyuncu, bu nedenle kendisinde bir alışkanlığın kaldığını fakat İstanbul’a geldikten sonra oyunculuk çalışmaları nedeniyle çok sevdiği halde müzikle pek istediği gibi ilgilenemediğini söylemişti.