Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’e o çiçekleri kim gönderdi? Havada aşk kokusu var!..

Tuba Büyüküstün’e o çiçekleri kim gönderdi? Havada aşk kokusu var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün en son Netflix için Another Self adlı diziyi çekti. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan oyuncu son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Oyuncu, bir demet çiçekle verdiği poza ‘Teşekkür ederim iyi ki varsın’ notunu düşüp kalp emojisi koydu. Hayranları ünlü oyuncuya çiçekleri kimin gönderdiğini merak etti.

Özel hayatıyla göz önünde olmayı sevmeyen Tuba Büyüküstün’ün adı en son Another Self dizisindeki partneri şarkıcı Murat Boz ile anılmıştı.

Tuba Büyüküstün'e o çiçekleri kim gönderdi? Havada aşk kokusu var!.. 7

Çift, çekimleri geçtiğimiz yılın yaz aylarında Ayvalık’ta gerçekleşen Another Self dizisinin setinden samimi pozlarını  instagram hesaplarından paylamış ve ikili hakkında aşk dedikoduları çıkmıştı.

Tuba Büyüküstün o dönem çıkan aşk haberleriyle ilgili magazin basınına; “Hakkımızda çok dedikodu çıktı. Siz bizden daha iyi biliyorsunuz”  açıklamasını yapmıştı.

Tuba ile güzel bir iş çıkardık diyen Murat Boz ise iddiaları, “Arada öyle paylaşımlar yapıyorum” şeklinde yalanlamıştı.

İkili zaman zaman arkadaş grubunda birlikte yer aldıkları pozlarını sosyal medyada paylaşıyorlar. Tuba Büyüküstün’ün çiçeklerle verdiği son pozu ise hayranlarının aklına ‘Acaba çiçekleri Murat Boz mu gönderdi?’ sorusunu getirdi. Oyuncu paylaşımıyla merak uyandırdı.