Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Aslı Pamuk’un gözlerindeki parıltının nedeni ortaya çıktı!..

Melisa Aslı Pamuk’un gözlerindeki parıltının nedeni ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2012 yılında Yer Gök Aşk isimli projede ‘Sevda’ karakteri ile yer alan Melisa Aslı Pamuk, o tarihten bu yana birbirinden önemli yapımlarda izleyici karşısına çıktı.

Oyuncu en son Bein Connect için çekilen  Hayaller ve Hayatlar isimli dizide rol aldı. Women’s Shine Dergisi’nin Nisan ayı sayısına birbirinden çarpıcı pozlar veren Melisa Aslı Pamuk dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Ne kadar doğalsan, o kadar güzelsin” diyen Melisa Aslı Pamuk, “Sadece haftalık planlar yaparım. Anda kalmayı seviyorum. Küçük şeylerden mutlu olurum” açıklamasını yaptı.

İlk bakışta soğuk göründüğüne ancak cana yakın bir insan olduğuna dikkat çeken güzel oyuncu; ” Kendimi korumak için duvarlar örüyorum. İnsanlar çok soğuk olduğumu düşünüyorlar. Ama sadece tanıyana kadar. Sonrasında inanılmaz cana yakın olabiliyorum” dedi.

Melisa Aslı Pamuk'un gözlerindeki parıltının nedeni ortaya çıktı!.. 8

Melisa Aslı Pamuk; “Ünlü olduğum için kendimi frenlemek zorunda kalmıyorum. Sadece işimi yapıyorum.Özel hayatımda olduğum kişi gibi davranabiliyorum ve orada müdahale istemiyorum. Eleştiriye açığım ama manipüle edilmek huzurumu kaçırır” şeklindeki açıklamasıyla da dikkat çekti.

Oyuncu her şeyin hızla tüketildiği bir çağda yaşamaktan da şikayetçi. “Sosyal medyayı hayatımızın bu kadar merkezine koymayı doğru bulmuyorum” diyen Melisa Aslı Pamuk, “Hayat her zaman orada göründüğü gibi parlak değil. Her şeyi hızlı tüketiyoruz. Artık 8 saniyeden fazla bir şey izlemeye, okumaya tahammül kalmadı” şeklinde konuştu.

Melisa Aslı Pamuk'un gözlerindeki parıltının nedeni ortaya çıktı!.. 9

Bir süredir meslektaşı i Mustafa Mert Koç ile aşk yaşayan Melisa Aslı Pamuk aşkı şöyle anlattı: “Aşk dediğimiz şey güven, eğlence, huzur ve evin hissettiğin kişinin yanında olmaktır. Ne kadar az sıkıcıysa o kadar doğru insanla aşk yaşıyorsundur. Kaos, huzursuzluk ve soru işaretleri varsa o toksikliktir. Aşk gözlere parlaklık verir.”