Ana sayfa Sinema Tuba Ünsal ve Cemal Hünal’ı bir araya getiren Sadece Bir Gece izleyiciyle buluşuyor!

Tuba Ünsal ve Cemal Hünal’ı bir araya getiren Sadece Bir Gece izleyiciyle buluşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başrollerinde Tuba Ünsal ve Cemal Hünal’ın yer aldığı Sadece Bir Gece filmi nihayet izleyicinin karşısına çıkıyor. İzleyicinin adakat kavramını bir kez daha gözden geçirmesini sağlayacak film 25 Şubat’ta sinemalarda gösterime giriyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Sinan Biçici’nin üstlendiği Sadece Bir Gece filminin başrollerinde Tuba Ünsal ve Cemal Hünal var. Filmde ayrıca Gürgen Öz, “Bay J” lakaplı radyo programcısı Jerji Benveniste, Duygu Şen Benveniste, Bengi İdil Uras ve Anıl Altınöz yer alıyor.

Tuba Ünsal ve Cemal Hünal’ı bir araya getiren Sadece Bir Gece izleyiciyle buluşuyor! 75

Sadakat kavramını evli bir çiftin ilişkisi üzerinden yeniden sorgulatacak filmin hikayesi “Bir aşkın en zor sınavı nedir?” sorusuna yanıt arıyor. Sadece Bir Gece’nin afişi; James Bond, Kill Bill gibi filmlerin afişlerini tasarlayan dünyaca ünlü Türk tasarımcı Emrah Yücel’e ait. Afişteki fotoğrafı ise ünlü fotoğrafçı Mustafa Seven çekti.

Sadece Bir Gece filmi aynı zamanda Tuba Ünsal’ı uzun bir aradan sonra hayranlarıyla yeniden buluşturacak. Yetenekli oyuncu en son ulusal kanal işi olarak 2017 yılında Show TV’de ekrana gelen İçerde dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Ünsal geçen yıl Netflix’te yayınlanan Aşk 101’in ikinci sezonunun son bölümünde de küçük bir rol almış ve Alina Boz’un orta yaşlı halini canlandırmıştı.

Son yıllarda televizyon dizisinden son tiyatroya odaklanan Tuba Ünsal, iki yıldır üzerinde çalıştığı Ayşe Kulin’in Adı Aylin romanından uyarlanan tiyatro projesinin son hazırlıklarını tamamladı. Ünsal, oyunu önümüzdeki ay sahneye koymaya hazırlanıyor.

Cemal Hünal ise en son geçen yıl Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde Behram karakterini canlandırmıştı. Hünal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda da rol alacaktı ancak dizinin son anda ekrana gelmemesine karar verilmişti.