Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın senaryosunu Pınar Deniz bile çözemedi izleyici ne yapsın!..

Yargı’nın senaryosunu Pınar Deniz bile çözemedi izleyici ne yapsın!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin her hafta beğeniyle takip edilen ve reyting rekorları kıran Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, hikayesi ve oyunculuklarıyla konuşulmaya devam ediyor.

9 Ekim Pazar akşamı 38. bölümüyle ekrana gelen dizi yine heyecanlı bir bölümle izleyiciyi ekran başına kitledi. Bölümün sonunda Pınar Deniz’in canlandırdığı ‘Ceylin’ karakterinin kaçırıldığı anlar soluksuz izlendi.

Bölüm sonunda seyirci, ’’kim neden kaçırdı’’ gibi birçok sorunun cevabını aramaya başladı. 16 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak 39. bölümün fragmanında Ceylin’in kendisine yeni aile kuran psikopat katil tarafından kaçırıldığı izlenimi veren detaylar ön plana çıktı.

Pınar Deniz sosyal medyada yeni bölümden görüntüler paylaşarak, “Oyun başlıyor. Benim beynim yandı çözmeye çalışırken size kolaylıklar” notunu düştü.

Yargı'nın senaryosunu Pınar Deniz bile çözemedi izleyici ne yapsın!.. 7

Fragmanda Ilgaz’ın yaşadığı çaresizlik de gözler önüne seriliyor. Annesine Ceylin’in kaçırıldığını söylemekte zorlanan Ilgaz’ın perişan hali izleyicinin içini acıttı.

İzleyici pazar akşamları yayınlanan ve büyük de ilgi gören Yargı dizisinin 16 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde yine çok heyecanlı anlara şahitlik edecek. Dizinin yeni bölümünde Ceylin’in kaçırılması her şeyi bir anda değiştirecek.

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu dizinin başarılı kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber  Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş rol alıyor.

Yargı, merakla beklenen yeni bölümüyle 16 Ekim Pazar akşamı saat 20:00’de Kanal D’de..