Ana sayfa Dizi Haberleri Yalçın Hafızoğlu, yeni dizisi Yalnız Kurt’da alayına isyan edecek, herkesi şaşkına çevirecek!

Yalçın Hafızoğlu, yeni dizisi Yalnız Kurt’da alayına isyan edecek, herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalçın Hafızoğlu, yeni sezonda yine atv ekranında yer alacak ve Cuma akşamları yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde izleyicilerle buluşacak. 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, ilk deneyimini Kiralık Aşk dizisindeki Selim karakteri ile yaşadı.

Yalçın Hafızoğlu’nu popüler bir oyuncu haline getiren rol ise Hızır Ali Çakırbeyli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin en önemli karakterlerinden birisine hayat veren oyuncu tam 6 sezon süren bu başarılı hikayenin en gözde genç ismiydi.

Yalçın Hafızoğlu, yeni dizisi Yalnız Kurt'da alayına isyan edecek, herkesi şaşkına çevirecek! 8

Şimdi de Yalçın Hafızoğlu’nu bambaşka bir rolde izleme fırsatınız olacak. Mayıs ayında yayınlanan ve sadece 5 bölüm süren Gülümse Kaderine dizisinde psikopat Can karakteri ile herkesi şaşırtan Yalçın Hafızoğlu, bu sefer de Barış Serbey isimli karakterle ekrana dönüş yapacak.

Canlandırdığı karakterden bahseden oyuncu, “Barış Serbey, özgürlüğüne düşkün, bazen neşeli, bazen heyecanlı, bazen çok girişken, bazen köşesine çekilen bir adam. Deniz ile arası çok iyi, denizleri seviyor. Bunları söyleyebilirim şimdilik ama devamı için diziyi izlemeniz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Barış Serbey karakterinin imajı da yayınlanan görüntüler ile ortaya çıktı. Barış Serbey karakteri çok sert ve ne yapacağı bilinmeyen birisi olarak izleyicileri şoke edecek. Karakterin sunumu için yayınlanan videodaki şu sözler çok dikkat çekti:

“Zengin babama isyan bayrağını çekince babam bana kızdı, ben akıllanayım diye askere yazdırdı. Allah razı olsun da ben babamı sildim, tanımam. İzmirli, zengin çocuğu Barış. Sen fakirliği seçmediysen, ben de zenginliği seçmedim. Ben de Anadolu çocuğuyum. Alayına isyan.”

Yalçın Hafızoğlu, yeni dizisi Yalnız Kurt'da alayına isyan edecek, herkesi şaşkına çevirecek! 9

Yalçın Hafızoğlu bu sözleri ile birlikte aslında ne zaman ne yapacağı çok da belli olmayan, sürpriz bir karakter ile hikayede yer alacağını anlatmış oldu. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Kürşat Alnıaçık, Murat Han gibi etkili oyuncular ikinci sezonda da kadroda yer almayı sürdürecek. Damla Colbay’ın yerine ise kadın başrol olarak Jessica May’i izleyeceksiniz.

Dizinin yeni sezonunda 15 yeni oyuncu kadroya dahil oldu ve hikaye de baştan aşağıya değiştirildi. Yeni karakterler ve yeni bir hikaye ile 14 Ekim Cuma günü ekranda bambaşka bir Yalnız Kurt dizisi bulacaksınız.

Yalçın Hafızoğlu hayranları da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi çok özel bir dizinin ardından oyuncuyu yine aksiyon dolu bir hikayede ve ne yapacağı belli olmayan bir karakter ile izleme fırsatını elde edecek.

İşte dizinin 21. yeni bölümünden etkileyici bir fragman: