Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın sezon final tarihi belli oldu! Diziye bir süreliğine veda etmeye hazır olun!

Yargı’nın sezon final tarihi belli oldu! Diziye bir süreliğine veda etmeye hazır olun!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon en başarılı işlerinden biri olarak karşımıza çıkan Yargı, her hafta izleyiciyi ekrana kitliyor. Son haftalarda en büyük rakibi olan Teşkilat’ı yerinden ederek reyting sıralamasında birinciliğe yerleşen dizinin sezon final tarihi belli oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınıyor. Şahsına münhasır karakterleri, nefes kesen hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla bu sezonun en başarılı dizilerinden biri olan Yargı’da sezon finali için geri sayım başladı.

Gelen habere göre Yargı’nın çekimleri önümüzdeki hafta sona erecek. Dizi ekibi önümüzdeki hafta bu sezon için son kez sete çıkacak. Yargı dizisi 29 Mayıs’ta da final yapacak. Bu durum Yargı’ya bağımlı hale gelen izleyiciyi bir hayli üzecek.

Yargı’nın sezon final tarihi belli oldu! Diziye bir süreliğine veda etmeye hazır olun! 7

Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yanı sıra şu oyuncular bulunuyor: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.

Yargı sayesinde kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Pınar Deniz’e ise bu yaz tatil yok. Başarılı oyuncu Yargı’nın sezon finali yapmasından kısa süre sora bu kez Disney Plus için çekimlere başlayacak.

Yargı dizisinin ilk sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından oyuncunun kısa bir süre dinlendikten sonra Star isimli Disney Plus dizisi için yeniden sete çıkması bekleniyor. Yeni dizide Pına Deniz’e Uraz Kaygılaroğlu eşlik edecek. Pınar Deniz sonbaharda yeniden Yargı için sete çıkacak.