Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz’in manasız fotoğrafları çok beğenildi!..

Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz’in manasız fotoğrafları çok beğenildi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin Yargı dizisi ile kariyerinde bir dönüm noktası yaşayan Pınar Deniz’in attığı her adım haber değeri taşıyor.

Kanal D’nin sevilen yapımı ile birlikte oyuncu şu sıralar yapımcıların da gözdesi halinde.  Oyuncu Yargı’da canlandırdığı hırslı ve heyecanlı, avukat ‘Ceylin’ karakteriyle çok sevildi.

Instagram’da 2.5 milyon takipçisi bulunan Pınar Deniz sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Oyuncunun ‘Manasız anlar silsilesi part 1’ notunu düştüğü son paylaşımları takipçileri tarafından çok beğenildi.

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz'in manasız fotoğrafları çok beğenildi!.. 9

Pınar Deniz sosyal medya hesabında, farklı zamanlarda çekilmiş fotoğraflarını art arda sıraladı. Oyuncunun birbirinden değişik ve doğal halleri takipçilerinden kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

Takipçileri oyuncunun paylaşımına, ‘Umarım bu uzun bir seri olur’ şeklinde yorum yaparak fotoğrafların devamının gelmesini istediler.

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz'in manasız fotoğrafları çok beğenildi!.. 10

Ünlü oyuncunun son olarak Disney Plus ile bir anlaşma yaptığı ortaya çıkmıştı. Haziran ayında yayına başlaması beklenen yeni dijital platform Disney Plus, pek çok ünlü oyuncuyu bünyesine almıştı. Pınar Deniz de bu isimlerden birisi.

Oyuncunun Disney Plus’ta yayınlanacak olan Star adlı dizide Uraz Kaygılaroğlu ile başrolde yar alacağı konuşuluyor. Pınar Deniz’in, BKM tarafından çekilecek olan dizide bir seri katili oynayacağı söyleniyor.

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz'in manasız fotoğrafları çok beğenildi!.. 11

Dizide Pınar Deniz’in canlandıracağı ‘Yasemin’ adlı karakter, gündüzleri oyunculuk yapan ama geceleri seri katile dönüşen birisi.

Kadına ve çocuklara şiddet uygulayan kişilerin Yasemin’in kurbanı olması, bir anlamda ilahi adaleti de gündeme getirecek ama, hikayenin çok tartışma yaratacağı da aşikar… Dizinin yaz aylarında çekilmesi planlanıyor…