Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin iddialı dizisi Hakim’de psikopat ağabeyi canlandıracak oyuncu da belli oldu!

ATV’nin iddialı dizisi Hakim’de psikopat ağabeyi canlandıracak oyuncu da belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi gümbür gümbür geliyor. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla reytingleri yerle bir etmesi beklenen dizinin kilit bir karakterini canlandıracak oyuncu da belli oldu.

Limon Film’in ATV için çektiği Hakim dizisinin ilk bölümü 4 Nisan Pazartesi günü izleyicinin karşısında büyük sınava çıkacak. ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hakim dizisinin oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, genç oyuncu Yağız Can Konyalı’nın Hakim dizisinde rol alacağını duyurdu. 30 yaşındaki Konyalı oyunculuk kariyerine 2006 yılında İlk Aşk filmi ile adım attı. 2015′ te rol aldığı Takım: Mahalle Aşkına filmi sayesinde Altın Portakal Film Festivali Jüri Özel Ödülü’nü kazandı. Bir dönem Kanal D’de yayımlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde de rol alan Konyalı, bu dizide Aydın karakterini canlandırdı. Adı Mutluluk, Hikaye, Aşk Ağlatır, Fatma gibi dizilerde rol alan Konyalı, en son Erkek Severse dizisinde Cenk karakterine hayat verdi.

ATV’nin iddialı dizisi Hakim’de psikopat ağabeyi canlandıracak oyuncu da belli oldu! 5

Yağız Can Konyalı, Hakim dizisinde mafya lideri Azem’in hapishanedeki oğlu Metehan’a hayat verecek. Son derece psikopat bir karakter olan Metehan kimi zaman babasından daha acımasız bir genç olarak karşımıza çıkacak.

Hakim, hem güçlü oyuncu kadrosu hem de etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Yurdaer Okur gibi rol aldıkları her projede başarılı performanslarıyla konuşulan isimler yer alıyor.

Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu adalete bağlı bir hakimi, Yurdaer Okur da acımasız bir mafya babasını canlandıracak. Bu iki babanın yolu bir trafik kazasıyla kesişecek. Hakim’in oğlu bir trafik kazasında mafya babasının oğlunun ölümüne neden olacak. Babalardan biri oğlunu mafyanın kanlı elinden kurtarmaya çalışırken diğeri de ölen oğlunun intikamını almak için elinden geleni yapacak.

Hakim dizisi ilk bölümüyle 4 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00’de ATV’de.