Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisi, Eda Ece’ye bile ‘pes’ dedirtti!

Yasak Elma dizisi, Eda Ece’ye bile ‘pes’ dedirtti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma, ‘bu kadar da olmaz!’ dedirten her şeyi ekrana getirerek izleyenlere absürt bir hikaye eşliğinde sunuyor. Dizide kimsenin tahmin edemediği öyle ters köşeler yaşanıyor ki izleyici hem şaşırıyor hem de kahkahalarla Yasak Elma’yı izliyor.

Dizinin en sevilen ve artık bir fenomen haline gelen Yıldız karakterinin yaptıkları ise her seferinde daha da şaşırtıcı hale gelmekte! Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız, Pazartesi günü yayınlanan 124. bölümde izleyenlere çok büyük bir ters köşe yaptı yine!

Çağatay’ın kendisini Kumru ile aldattığını öğrendikten sonra boşanmak isteyen Kumru, bir anda vazgeçti! Kumru’nun mahkemeye şahit olarak gelmesiyle birlikte olaylar bambaşka bir yere gitti.

Yıldız, Kumru’nun eline yağ sürdüğünü görüp, boşanmaktan vazgeçti. Ancak Çağatay’ın Doğan ile yanyana durmasından dolayı verdiği tepkiden sonra öyle bir yol buldu ki herkesi şaşkına çevirdi!

Çağatay’dan habersiz bir nikah tazeleme töreni düzenleyen Yıldız, onu adeta faka bastırdı! Bir anda evde konukları, magazincileri karşısında gören Çağatay, gelinlikle çıkıp gelen Yıldız’ın yanında durmaktan başka bir şey yapamadı.

Yasak Elma dizisi, Eda Ece'ye bile 'pes' dedirtti! 9

İşte bu anlar, izleyicinin de “Yok artık!” dediği bir sahneydi. Eda Ece de sahneyi izlerken adeta ekran başındakiler gibi olayı ne kadar absürt bulduğunu yorumlarına da ekledi…

Yasak Elma dizisi, Eda Ece'ye bile 'pes' dedirtti! 10

Duruma hem gülen hem de gelen yorumları yanıtlayan oyuncu, komedyen-oyuncu Yasemin Sakallıoğlu’nun yaptığı bir yorumu da yanıtladı…

Yasak Elma dizisi, Eda Ece'ye bile 'pes' dedirtti! 11