Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar’dan ayrılık sonrası dostluk mesajı!

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar’dan ayrılık sonrası dostluk mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, yönetmen Çağrı Lostuvalı ile birlikte gece gezmesinde ortaya çıktı.

Merve Dizdar, dizinin boş günü öncesinde yönetmeni ile bir aradaydı. Eski kocası Gürhan Altundaşar ile boşanmasının ardından ikilinin yeniden barıştıkları yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Merve Dizdar, arkadaşlıklarının devam ettiğini ve aralarındaki sevgi bağının da sürdüğünü belirtti. Oyuncu, “Biz hep birbirimizi seviyoruz, arkadaşız zaten. O yüzden öyle de bir açıklama yapmıştık” diye konuştu.

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar'dan ayrılık sonrası dostluk mesajı! 7

Hayatında birisi olmadığını belirten Merve Dizdar, aşk konusunda kendisinin de bir fikrinin olmadığını söyledi. Oyuncu, hiçbir kriterinin olmadığını da belirtti ve “Bilmiyorum ki, bu işler spesifik bir şey olmaz ki” yanıtını verdi.

Gürhan Altundaşar ile Merve Dizdar ikilisi 2018 yılında evlenmişti. Çift 2021 yılının Haziran ayında ise anlaşmalı olarak boşandı. Birbirlerinden herhangi bir talebi olmadan boşanan çiftin, sonraki süreçte de herhangi basına yansıyan bir olayı olmadı.

Merve Dizdar, medeni bir şekilde ayrıldıklarını belirtirken, hala arkadaşlıklarının da devam ettiğine değindi.