Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ayrılıklar moral bozdu ama bomba gibi 4 yeni karakter geliyor!

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar moral bozdu ama bomba gibi 4 yeni karakter geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde ilk 4 sezon ortaya konulan muhteşem performans, izleyicilerin de yoğun ilgisi ile karşılaştı. Medyapım tarafından hazırlanan dizinin 4. sezonu tamamlandı. Ancak izleyicilerin yoğun talebi sonucunda ekip 5. sezon da çekmeye karar verdi.

Dizi hayranları heyecanla yeni bölümleri beklerken, üst üste gelen ayrılık haberleri ile sarsıldı. Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir yeni dizi anlaşmaları yaparak ayrıldı. Gülenay Kalkan ve Erdal Özyağcılar’ın da hikayede olmayacağı ortaya çıktı. Zaten Nesrin Cavadzade, yönetmen ile anlaşmazlık yaşadıktan sonra diziden gönderilmişti.

Bu ortamda beşinci sezon öncesi önemli kayıplar yaşayan Yasak Elma’nın nasıl ilgiyi tekrar üzerine çekeceği merak konusu olmuştu. İlk olarak Biran Damla Yılmaz’ın Yasak Elma dizisi ile anlaştığı ortaya çıktı. İlk patlayan bomba bu oldu…

Dizide yaşanan ayrılıklardan sonra Baraj dizisiyle güçlü bir performans ortaya koyan Biran Damla Yılmaz’ın transfer edilmesi çok önemli bir adım oldu.

Sonrasında ise hikayeye yönelik yeni bilgiler gelmeye başladı. Her şeyden önce ilk 4 sezondaki birçok olay yeni sezonda devam ettirilmeyecek. Yeni hikayeler ile yeni karakterler ortaya çıkacak. Biran Damla Yılmaz sadece bir başlangıç.

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar moral bozdu ama bomba gibi 4 yeni karakter geliyor! 5

Medyapım tarafından beşinci sezon için titiz bir çalışma yürütülüyor. Gelen kulis bilgileri ise hikayeye yeni katılacak aile ile olayların çok değişeceğini gösteriyor.

Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı karakterin yanı sıra 3 yeni karakterin daha senaryoya eklendiği ortaya çıktı. Yılmaz’ın karakterinin en yakın arkadaşı, sonra babası ve babasının sevgilisi olmak üzere hikayeye yeni eklemeler olacak.

Toplamda 4 yeni karakter ile izleyicileri beşinci sezonda karşılayacak olan Yasak Elma’da ilk belirlenen isim Biran Damla Yılmaz oldu. Şimdi diğer 3 karakteri kimlerin canlandıracağı merak konusu oldu.