Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz’dan tüm hayranlarını şaşkına çeviren dizi kararı!

Merve Oflaz’dan tüm hayranlarını şaşkına çeviren dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Survivor yarışması ile yıldızı parlayan Merve Oflaz, sonrasında dizilerde rol alarak oyunculuğa başlamıştı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını spor yapmaya davet eden, hayatını da bu felsefede yaşayan Merve Oflaz, yeni bir karar aldı.

Arka Sokaklar dizisine 2016 yılında katılan Merve Oflaz, artık dizinin kadrosunda yer almayacak.Bahar komiser olarak izlediğimiz oyuncu, yeni projeler için kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı…

Fit vücuduyla dikkatleri çeken, şu sıralarda tatil pozları ile instagram’da hayranlarına keyifli anlarını sunan ünlü oyuncunun kararı çok şaşırttı.

Merve Oflaz'dan tüm hayranlarını şaşkına çeviren dizi kararı! 8

Arka Sokaklar dizisine kısa sürede alışan ve ekipte de çok sevilen Merve Oflaz’ın 16. sezonda da dizide yer alması bekleniyordu. Ancak oyuncu artık farklı işler yapmak istiyor ve bu yüzden de Arka Sokaklar dizisinden ayrılan isimler arasına katıldı.

Son yıllarda; Figen Evren, Özlem Çınar, Furkan Göksel, Yüsra Geyik ve Onur Bay’dan sonra Arka Sokaklar’da bir önemli kayıp daha yaşanmış oldu. Dizi 16. sezonda da Kanal D ekranında olmaya devam edecek belki ama önemli isimlerin bir bir ayrılması izleyicileri de şaşkına çeviriyor.

Merve Oflaz'dan tüm hayranlarını şaşkına çeviren dizi kararı! 9

Ayrılık kararını Merve Oflaz’ın verdiği ve yeni sözleşme teklifini kabul etmediği gelen bilgiler arasında.