Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın güzeli Hilal Altınbilek’ten yeni anlaşma!

Bir Zamanlar Çukurova’nın güzeli Hilal Altınbilek’ten yeni anlaşma!

tarafından ker_def

Uzun süredir ekranlarda yer almakta olan Hilal Altınbilek, son yıllarda Züleyha karakteri ile öne çıktı. atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrolünde yer alan oyuncu hem yetenekleri ile hem de güzelliği ile çok konuşulan isimler arasında bulunuyor.

Naif bir kişiliği bulunan ve utangaçlığı ile de hayranları tarafından sempatik karşılanan Hilal Altınbilek, yeni bir anlaşma yaptı. Oyuncu, bir giyim markasının kıyafetlerini taşıdı ve verdiği pozlarla da hiç de naif bir kadın görüntüsü çizmedi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın güzeli Hilal Altınbilek'ten yeni anlaşma! 9

Hilal Altınbilek, yeni anlaşma yaptığı marka için kamera karşısına geçti. Kilyos’ta özel çekimler yapıldı.İddialı kıyafetler tanıtan oyuncu, oldukça sert bir görüntü verdi.

Türk abiye sektörünün önemli bir markası için çekimlerde göz dolduran Hilal Altınbilek, modeller kadar iddialı olduğunu da göstermiş oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın güzeli Hilal Altınbilek'ten yeni anlaşma! 10

Hilal Altınbilek, 2021-2022 sezonunda yine ekranda olmaya devam edecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonu için yakında sete çıkılacak. Diziye yeni isimler de katılacak ama Hilal Altınbilek, hikayeyi sürükleyen isim olmaya devam edecek.

Bir Zamanlar Çukurova'nın güzeli Hilal Altınbilek'ten yeni anlaşma! 11

Yaz aylarını dinlenerek geçiren Altınbilek, Ağustos sonunda yeniden setlere dönüş yapıyor.