Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde büyük plan için karar verildi, peki Şevval Sam bu işe ne diyecek?

Yasak Elma dizisinde büyük plan için karar verildi, peki Şevval Sam bu işe ne diyecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi hayranı Yasak Elma’nın ortaya koyduğu değişimleri şaşkınlıkla seyrediyor… İlk başta bir dram yapımı olarak öne çıkan ve ilki sezonda çok farklı bir ortamın oluşturulduğu dizi, sonraki süreçte doğaçlama sahnelerin de artması ile birlikte absürt komedi örnekleri sergilemeye başladı.

Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri üzerinden yapılan büyük değişim de bu doğaçlama sahnelerinin fazlası ile diziye serpiştirilmesi ile yaşandı. Çünkü izleyicilerin bunu çok sevdikleri ve dram sahneleri yerine de abartılı ve çoğunlukla da komediye kaçan anların büyük keyif verdiği keşfedildi.

Yasak Elma, Medyapım’ın başarıyla beşinci sezona kadar getirdiği ve ekranda da yine çok iyi reytinglerle yola devam eden bir dizi konumunda..Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un adeta üzerine titrediği yapım olan Yasak Elma için büyük plan devreye girdi.

Yasak Elma dizisinde büyük plan için karar verildi, peki Şevval Sam bu işe ne diyecek? 8

Fatih Aksoy’un 200 bölüme kadar sürdürerek kendi yapımcılık kariyerinde bir ilki gerçekleştirmek istemesi anlaşılabilir bir durum… Yasak Elma’nın ‘yok artık bu kadar da olmaz’ dedirten sahneleri, aslında izleyicileri ekranda rahatlatıyor ve onları keyiflendiriyor.

Bu duyguların beşinci sezonda da aynen devam etmesi ve gelen iyi reytingler sonrasında altıncı sezonda da devam etme kararı verildi. Bu işe Şevval Sam ne diyecek diye düşünenler de var. Çünkü ünlü oyuncu, beşinci sezon öncesinde “Yasak Elma dizisinde yaşlanmak istemiyorum” diye konuşmuştu. Ender karakterini canlandıran Şevval Sam’ın altıncı sezon için de ikna edilmesi gerekecek.

Yasak Elma dizisinde büyük plan için karar verildi, peki Şevval Sam bu işe ne diyecek? 9

Ancak senaristlerin ve yapım ekibinin yeni sezon için şimdiden çalışmaları başlattığı ve Yasak Elma’nın gelecek sezonda da ekranda olmasının planlandığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.