Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde değişimin ayak sesleri geliyor!

Yasak Elma dizisinde değişimin ayak sesleri geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine ilgiyi yükseltmek için adımlar bir bir geliyor! Yasak Elma dizisi 4 sezon boyunca ekranlarda yerini aldı. Sezon finalinin 10 Mayıs Pazartesi günü 110.bölüm ile birlikte yapılacağı belirtiliyor. Dizinin 5. sezon hazırlıklarına erken başlandı.

Ece Dizdar ile anlaşma yapıldığı ve oyuncunun sete çıktığı belli oldu. Çağatay’ın eski aşkı olarak hikayeye katılacak olan Dizdar, 5. sezonda da gizemli kadın olarak dizideki yerini alacak. Yasak Elma’dan gönderilen Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakteri çok etkiliydi. Ancak onun gidişi bir çok dizi hayranını üzdü.

Şahika’nın boşluğunu doldurmak için de Medyapım ekipleri yoğun bir çalışma içinde. Yasak Elma dizisi her sezon olduğu gibi 5. sezonda da büyük değişim yaşayacaktır. Bunun izleri de görülmeye başlandı.

Yeni oyuncular ve yeni karakterler ile dizinin yeniden izleyinin ilgisini çekecek şekilde dizayn edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Zaten her sezon Yasak Elma dizisinin iyi performans sergilemesinin ve ekranda kalıcı olmasının altında yatan neden de buydu. Sürekli kendisini yenileyen dizi, her sezon izleyici ilgisini üzerine çekmeyi başardı.

Şahika’nın gidişi ise büyük bir yara açtı. Şimdi bu yarayı kapatmak için birçok yenilik yapılması bekleniyor.