Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde güldüren yatak odası mesajı!

Yasak Elma dizisinde güldüren yatak odası mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisi, büyük bir başarıya imza atarak 100.bölüme dayandı. Bu hafta dalya diyecek olan dizinin hikayesi de yine izleyicileri ekran başına çekecek.

Yıldız’ın Çağatay için kayınvalidesinin tarifiyle revani yapma çabasına izleyiciler hem gülecek hem de o anlarda çok eğlencek. Başkan hanım olarak anılan Şahika ise hem fettanlığını hem de güzelliğini konuşturacak.

Şahika ile Hasan Ali’nin özel pozlarının çekildiği anlar ise farklı görüntülere sahne olacak. Şahika’nın Hasan Ali’nin kucağına oturduğu anlar kadar, “Bu gece yatak odanı kilitleme” sözü de gülümsetiyor. Ender’in “Başkan Hanım” sözünden bile rahatsız olduğu her halinden belli oluyor.

Nesrin Cavadzede siyahlar içinde yine güzelliğini sergilerken, Şahika’nın kapıya vurup da açılmasını istediği anlarda söylediği şu sözler ise Muhteşem Yüzyıl’a bir gönderme oldu: “Tarihi bir dizide görmüştüm.Sultanlara kapılara böyle açıyorlar.”

Şahika’nın bu tavırlarına sinir olan Ender’in ne yapacağı merakla bekleniyor. Yasak Elma dizisi geçtiğimiz hafta çok iyi reytingler almıştı. Bu hafta da benzer bir tablonun yaşanması şaşırtıcı olmayacaktır.

İşte Yasak Elma dizisinin 100. bölümünden ilk fragman: