Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde kısa süreli bir ayrılık var!

Yasak Elma dizisinde kısa süreli bir ayrılık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da beşinci sezon sürüyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizide üst üste gelen birincilikler de ekibin moralini bir hayli yükseltti. Şevval Sam, sezon sonuna kadar başarılı bir şekilde yola devam etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hikayesinin heyecanlanması ile milyonları daha çok meraklandıran Yasak Elma dizisinde kısa süreli bir ayrılık yaşandı.  Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan’ın yardımcısı olarak izleyiciler Erdal Bilingen ile tanışmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Erdal Bilingen’in bir operasyon geçireceği ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinde kısa süreli bir ayrılık var! 7

Beşinci sezonda hikayede yer almaya başlayan Çetin karakterinin akıbeti merak ediliyor. Erdal Bilingen’in hikayeden ayrılığının 3 hafta kadar süreceği, tamamen bir ayrılık olmadığı yönünde menajerlik ajansından bilgilendirme yapıldı.

Erdal Bilingen’in menajerlik ajansı, oyuncunun basit bir operasyon geçireceğini ve yapımdan izinli olarak 3 hafta sette yer alamayacağını duyurdu. Tedavi süreci sonrasında Erdal Bilingen’in yeniden Çetin karakteri ile hikayede yer almaya devam edeceği belirtildi.

Diziye ayrıca Ersel Şibel katıldı. Genç oyuncu Doğan karakterinin yeni yardımcısı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yasak Elma dizisinde sağlık sorunları ayrılık getirdi! 5

2007 ile 2010 yılında İzmir Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda görev alan oyuncu, İstanbul’da ise kamera önü eğitimleri aldı. Çeşitli projelerde oyuncu koçluğu yapan Ersel Şibil, daha önce Öyle Bir Geçer Zaman ki, Küçük Ağa, Gülperi isimli dizilerde rol almıştı.

Ece Erdek Koçoğlu ve Elif Turgay’ın yönetmen olduğu projede hikayenin güçlü bir şekilde ilerlemesi izleyici ilgisinin de yükselmesini sağlıyor.