Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde izleyici Yıldız’dan ikinci meydan dayağını bekliyor!

Yasak Elma dizisinde izleyici Yıldız’dan ikinci meydan dayağını bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları yoluna devam ediyor. Beşinci sezona başlayan dizinin yenilenen hikayesinde Çağatay karakteri öne çıktı. Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay ile Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterlerinin yasak aşkı da ortaya çıktı.

Eda Ece’nin kariyerinde büyük bir çıkış yaptığı Yıldız karakteri ile başarılı performansı da devam ediyor. Yıldız’ın Çağatay ile Kumru’nun yasak aşk yaşadığını öğrenmesi 114. bölümün en dikkat çeken sahnesiydi…

Kocası ile arkadaşının yasak aşkını öğrenen Yıldız’ın bundan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor. Daha önce Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla karakterini herkesin ortasında hırpalayan Yıldız akıllardan çıkmamıştı.

Yukarıdaki videoda izleyebileceğiniz o sahnenin bir benzerini bekleyen dizi hayranları, sosyal medyadan esprili yorumlar paylaşıyor. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Yıldız’ın ikinci Leyla vakası olarak Kumru’ya atacağı meydan dayağını izlemek için sabırsızlanıyorum. ”

Yasak Elma dizisinde izleyici Yıldız'dan ikinci meydan dayağını bekliyor! 7

Dizinin birçok hayranı da hikayeyi hareketlendirecek sahnelere ihtiyaç olduğu görüşünü paylaşıyor. Dizinin beşinci sezon başlangıcı beklentilerin altında gerçekleşti. Hem hikaye hem de reytingler noktasında Yasak Elma ilk dört sezondaki etkinliğinin biraz uzağında kaldı.

Kumru karakteri ile hikayenin merkezine yerleşen Biran Damla Yılmaz’ın başarılı performansı da dikkatlerden kaçmıyor.