Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret bitti ama Nurgül Yeşilçay’ın dizi macerasında devam ediyor!

Kefaret bitti ama Nurgül Yeşilçay’ın dizi macerasında devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, ekranlara verdiği dizi arasını geçen sezon Kefaret isimli dram yapımı ile bitirdi. Kefaret hikaye ve oyunculuk performansları ile çok beğenilen bir yapım oldu. Fox TV ekranında final yaparak izleyicisine veda eden Kefaret’in ardından Nurgül Yeşilçay yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt ile başrolünde yer aldığı Kim Bu Aile isimli sinema filminin setine çıktı. Farklı bir karakter ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, ayrıca tiyatro oyunu ile sahnelerde yer almak için de çalışmalar yapıyor.

Nurgül Yeşilçay’ın bir de dizi projesi olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Pastel Film ile yeni sezon için anlaşma yaptı.

Yeni dizi bir uyarlama yapım olacak. Ancak henüz bu proje için detaylı bilgiler bulunmuyor. Pastel Film ile daha önce Ezo Gelin isimli dizide birlikte çalışan ünlü oyuncu, bu anlaşması ile hayranlarına bir kez daha müjde vermiş oldu.

Nurgül Yeşilçay’ı dizilerde görmeyi çok arzu eden takipçileri, Kefaret’teki performansına hayran kalmıştı. Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile çok iyi bir başrol performansı ortaya koydu ve dizi de uzun süren yapımlardan birisi oldu.