Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisi her bölüm daha da kıymetleniyor!

Kalp Yarası dizisi her bölüm daha da kıymetleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kalp Yarası, çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Hem hikayenin gidişatı hem oyunculuk performansı hem de dizinin oluşturduğu ortam izleyicileri fazlasıyla etkiliyor.

atv’nin yeni sezonda en sürpriz yapımı olmayı hak eden Kalp Yarası, her geçen bölüm ile daha da kıymetli bir hale geldi. Antakya’da çekimleri devam eden dizinin hikayesine sarılan izleyiciler, yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizi, yaz döneminde başladı ama kış döneminde de iyi bir yükseliş sergiledi.

14 bölümü yayınlanan Kalp Yarası dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Yaralanan Hande’nin yaşama tutunması için Ayşe’nin verdiği mücadele yine dizi hayranlarını mest edecek. Ayşe o büyük kalbi ile yine kendisine düşmanlık yapan Hande’ye destek olacak.

Hande’nin yüreğinde kötülük olsa da, Ayşe tüm bunları bilse de ona yardım etmekten geri durmayacak. Ayşe’nin bu büyük sevgi dolu yüreği de Ferit’i derinden etkilemeye devam ediyor.

Aşkını tarif etmek için, “Ölüyorum görmüyor musun?” diye soran Ferit’in sözleri Ayşe’yi nasıl etkileyecek yeni bölümde göreceğiz. Her geçen hafta hikayesi daha da güzelleşen ve izleyici gözünde değeri artan Kalp Yarası dizisinin 15. yeni bölümü 11 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak. İşte dizinin yeni bölümünden yeni fragman: