Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisini finalden uzak tutan tek bir şey var!

Kalp Yarası dizisini finalden uzak tutan tek bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisinin reytinglerde sıkıntıları git gide artıyor… 19. bölümü yayınlanan dizinin artık sıralamada ortalarda bile yer almakta zorlandığını görüyoruz.

atv’de yaz döneminde başlayan dizinin çekimlerine Antakya’da devam ediliyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bir ara çok iyi giden hatta birincilik alan bir performansı vardı.

Ancak pazartesi rekabeti sertleştikçe, yeni diziler başladıkça bu ortam bozuldu. İzleyicilerini yavaş yavaş kaybeden Kalp Yarası dizisi reytinglerde de ciddi kayıplar yaşadı. Dizinin hikayesine yönelik eleştirilerin arttığı bir dönemde yaşanan düşüş dikkat çekici…

Senaristlere yönelik olarak Ayşe ve Ferit karakterleri üzerinden yapılan eleştiriler sürürken, hikayenin artık eskisi kadar etkileyici olmadığı gerçeğini de reyting sonuçlarından anlayabiliyoruz.

Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde aldığı reyting ile ayakta kalan dizi. AB ve ABC1’de sıkıntı veren sonuçlar alıyor.

Tüm kişilerde ortalamanın üstündeki reytinglerle bile ancak yedinci sırayı elde edebilen Kalp Yarası, AB grubunu 12. tamamladı ve ABC1’de ise günü 10. olarak bitirdi.

Kalp Yarası dizisinin Yasak Elma’nın yanı sıra Üç Kuruş ve Alparslan dizilerinin başlamasından çok etkilendiğini reytinglere bakarak anlayabilirsiniz.

Dizi şayet tüm kişiler kategorisinde de izleyicisini kaybetmeye başlar ise asıl sorun o zaman çıkacak.

Senaristlere artık daha çok iş düşüyor. Diğer yapımlara gösterilen ilginin azalmasına kadar geçecek sürede Kalp Yarası’nın çok etkili bölümlerle rekabette yer alması şart.