Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde serseri mayın gibi dolaşan bir karakter var!

Yasak Elma dizisinde serseri mayın gibi dolaşan bir karakter var!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde 101 bölüm geride kaldı. 15 Mart Pazartesi akşamı ise 102.yeni bölümü izleyeceksiniz. Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan’ın kadrosunda yer aldığı dizinin 102.bölümünde dikkat çeken olaylar yaşanacak.

Cansu ile eşi Çağatay’ı aynı odada gören Yıldız, bir anda öfkeleniyor ve resti çekiyor. Ancak Çağatay, olayların farklı olduğunu anlatmaya çalışacak. Senaristler bu noktada nasıl bir ters köşe yapacak, bunu da göreceğiz.

Hasan Ali’nin evinde yaşananlar ve sonrasında Yıldız’ın Cansu’yu öğrenmesi herkesin gündemine bomba gibi düşer. Hasan Ali, Yıldız ve Çağatay’ın arasını düzeltmeye çalışırken, Şahika Hasan Ali’nin karısı olarak yerini sağlamlaştırmak için ikiliyi barıştırma çabasıyla araya girer.

Yasak Elma dizisinde serseri mayın gibi dolaşan bir karakter var! 7

Cansu ise kaybedecek bir şeyi kalmadığı için gözünü karartır ve tehlikeli bir hal alır. Yasak Elma dizisinde Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakterinin bundan sonra yapacakları diziyi fazlasıyla hareketlendirecek gibi bir durum var. Cansu, adeta dizide serseri mayın gibi dolaşacak, senaristler karakteri hangi durumlara sokacak, yeni bölüm öncesi en çok merak edilen noktalardan birisi de bu.

Dizinin hikayesinde yaşanan entrikalar fırtınası yine sert bir şekilde esecek.

İşte Yasak Elma dizisinin 102.bölümünden yeni fragman: