Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde sevdiğimiz Yıldız sonunda geri dönüyor!

Yasak Elma dizisinde sevdiğimiz Yıldız sonunda geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi beşinci sezonu ile yoluna emin adımlarla devam eden bir dizi. Son bölümde reytinglerin yeniden yükseliş sergilemesi beşinci sezonun da iyi geçebileceğine yönelik bir işaret oldu.

Şahika karakterinin ayrılmasından sonra hikayeye olan ilginin azalması bekleniyordu. Beşinci sezonda bir miktar sıkıntılı başlangıç yaşansa da dizinin toparlamaya başladığını görüyoruz. Hikayenin de akış hızı izleyicileri yeniden ekran başına getiriyor. Çağatay karakterinin Kumru ile birlikte olarak Yıldız’ı aldatması dizinin ana konusu haline geldi.

Yıldız her şeyi öğrendi ve artık o saf hallerini de bir kenara bırakacak. Yıldız ve Ender işbirliğinde artık yeni hedef Kumru olacak. Ancak Kumru’nun babası Doğan da bu süreçte boş durmayacak. Yasak Elma dizisinin hayranları eski Yıldız’ı yeniden ekranda görecek.

Yasak Elma dizisinde sevdiğimiz Yıldız sonunda geri dönüyor! 7

Dizinin 115. bölümünden itibaren Yıldız karakterindeki değişim Yasak Elma’yı daha da çok izlenen bir yapım haline getirebilir. “Yıldız’ı güçlü görmek istiyoruz” diye eleştiriler yapan dizi hayranlarının istekleri gerçekleşecek.

Çağatay ve Kumru arasındaki aşkı öğrenen Yıldız, konuya politik yaklaşacak ve Yasak Elma dizisinde eski Yıldız günleri geri gelecek.

Birçok dizi hayranı bu gelişmeden memnun. “Yıldız tam da böyle olmalı, özlemiştik hasret bitti artık” diye yorum bırakan Yasak Elma hayranları, senaristlerin sonunda doğru yolu bulduğunu düşünüyor.

Yıldız’daki bu güçlü kadın duruşunu 115. yeni bölümden itibaren ekranda görmeye başlayacaksınız.