Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde son karar verildi!

Yasak Elma dizisinde son karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kendi kendisi ile dalga geçen dizi olarak da ekran tarihine geçen Yasak Elma’da son karar verildi. Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizinin yeni sezonunun yayınlanması kararı çıktı. Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, izleyicilerin yoğun istekleri nedeniyle 5. sezon kararının alındığının altını çizdi.

Geçtiğimiz hafta Nesrin Cavadzade’nin olaylı bir şekilde diziye veda etmesi gündemde yoğun şekilde konuşuldu. Şahika karakterinden sonra dizide neler olacağı merak ediliyordu. Yeni sezoda yeni isimlerle hikayenin güçlendirileceği ortaya çıktı. Ece Dizdar’ın da 110. bölümde hikayeye katılacağı belirlendi.. 10 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan 110. bölüm aynı zamanda sezon finali olacak.

Yasak Elma’nın sezon finalinden ilk görüntüler yayınlandı. Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakterinin eski aşkı olarak Ece Dizdar’ı ilk kez göreceksiniz. Dizdar’ın yeni sezonda da hikayede devam edeceği ortaya çıktı.

Yasak Elma 110.bölüm sezon finalinden ilk görüntüler de yayınlandı. Dizinin bundan sonraki gidişatı aslında izleyicilerin ilgisi ile doğru orantılı olacak. Şevval Sam’ın da dediği gibi seyircilerin ilgisi sayesinde dizinin 5.sezonu çekilecek.

Şevval Sam, TV100’deki röportajında aynen şu ifadeleri kullandı:

“Aslında biz bitirmeyi planlıyorduk. Hepimiz baya yorulmuştuk fakat o kadar çok tweet atıldı, talep geldi ki 5. sezon devam etsin diye. Sevilmiş bir iş bu, peki dedik biz de devam edelim ama tatile çok ihtiyacımız vardı. Biraz erken bitirip biraz geç başlayabilirsek, o zaman yaparız dedik. Öyle olacak…”