Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde yeni dönemi başlatan yeni karar!

Yasak Elma dizisinde yeni dönemi başlatan yeni karar!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Yasak Ema dizisinin 110. bölümünde sezon finali yapması bekleniyor… Dizinin bu akşam ise 109. yeni bölümü yayınlanacak. Ancak büyük bir değişimi yeni bölümde hissedeceksiniz… Hafta içinde dizinin setinde kriz çıkmıştı, bu krizden sonra da Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, çok tartışılacak bir karar almıştı. İşte bu karar sonucu Yasak Elma’da her şey değişiyor.

Nesrin Cavadzade ile yönetmen Neslihan Yeşilyurt arasında yaşanan tartışma, sonrasında Cavadzade’nin seti terk etmeisi, telefonlarını kapatması, ortadan kaybolması bardağı taşıran son damla olmuştu. Fatih Aksoy da bu gelişme üzerine Şahika karakteri için cenaze sahnesi yazdırmıştı. Yasak Elma dizinde ani gelişen Şahika’nın ayrılık kararı, diziye nasıl yansıyacak merakla bekleniyor.

Nesrin Cavadzade, artık Yasak Elma’da yok. Hayranları bu durumu haksızlık olarak görüyor. Sosyal medyada hayranlarından büyük destek gören Cavadzade, artık yeni projelerle yoluna devam edecek. Yasak Elma dizisinin 110. bölümünde ise Şahika’nın cenaze törenini izleyeceksiniz.

Şahika’nın ölümü herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen kişi Kaya’dır. Ender, Kaya’ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur. Hasan Ali ise Şahika’nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız’ın birlik olma vakti gelmiştir.

İşte 3 Mayıs Pazartesi, yani bu akşam yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinin 109. bölümünden son fragman: