Ana sayfa Sosyal Medya Bu tarzı taşımak herkesin harcı değil! Özge Özpirinçci’nin, karnı burnunda verdiği pozu görmelisiniz!

Bu tarzı taşımak herkesin harcı değil! Özge Özpirinçci’nin, karnı burnunda verdiği pozu görmelisiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kadın dizisi ile gelen Özge Özpirinçci, sonrasında 2 Netflix dizisi ile gündeme geldi. İlki, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü oynadığı Yakamoz ve Salih Bademci ile başrolünü paylaştığı İlk ve Son dizisi ile konuşuldu.

Özpirinçci’nin bu merakla beklenen iki dizisi henüz yayınlanmadı. Özge Özpirinçci, İlk ve Son dizisinin çekimleri sırasında hamile olduğunu öğrendi.

Uzun süredir oyuncu meslektaşı Burak Yamantürk ile birlikte olan Özge Özpirinçci’nin doğumuna kısa bir süre kaldı. İkili, kızlarını kucaklarına almadan evlendiler.

Çiftin 1 ay sonra kızları dünyaya gelecek. Özge Özpirinçci, hamileliğinin ilk dönemlerinde pek ortalarda görünmemişti. Ancak geçtiğimiz günlerde arkadaşı Mert Vidinli’nin Yotube’daki programına konuk oldu ve karnı burnunda haliyle instagram paylaşımlarıyla da dikkat çekti.

Saçlarını kısacık kestirdiği görülen oyuncunun karnının iyice büyüdüğü da fotoğraflarda görünmekteydi.

Bu tarzı taşımak herkesin harcı değil! Özge Özpirinçci'nin, karnı burnunda verdiği pozu görmelisiniz! 9

Oyuncu, son halini merak edenlere de yeni yayınladığı bu fotoğraflarla güzel bir sürpriz yapmış oldu.

Bu tarzı taşımak herkesin harcı değil! Özge Özpirinçci'nin, karnı burnunda verdiği pozu görmelisiniz! 10

Kıyafetiyle dikkat çeken oyuncunun, karnı burnunda haliyle tarzından vazgeçmediği de görülmekte. Püsküllü hırkası, şapkası, postalları ve çizgili pantolonu ile bir davete katılan oyuncu, tarzından ödün vermiyor adeta!

Bu tarzı taşımak herkesin harcı değil! Özge Özpirinçci'nin, karnı burnunda verdiği pozu görmelisiniz! 11